Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaaaaaaaaaaaa???

ZAKOPANE-OD CZEGO ZACZĄC???

Polecane posty

hej.chciałam zasięgnąc info na forum.w grudniu wybieram się do Zakopanego z mężem.dosłownie na 2,3dni.i zastanawiam się od czego zacząc?wyjadę pociągiem z Katowic(nocleg załatwię teraz) ,znajdę nasz nocleg no i co dalej?gdzie warto się wybrac?zaznaczam,że nie zamierzam się wspinac po górach i szlakach,bo w zimie to chyba niezbyt mądre wyjście dla niedoświadczonych, a pozatym będę w 5,5 miesiąca w ciąży więc wybieramy się czysto REKREACYJNIE,żebo wypocząc,pooglądac i porobic zdjęcia.chcę,aby pobyt minął miło i bezpiecznie,oczywiście bez szaleństwa,z brzuchem sobie nigdzie nie poszaleję :) pytam,ponieważ byłam tam ostatnio kilkanaście lat temu,nie mam pojęcia co się zmieniło.przy okazji możecie polecic również w miarę tanie i czyste noclegi na okres od 19 do 22 grudnia bo w tym terminie się wyboeram.

nie wiem,napewno połazic trochę na centrum, trochę może po jakimś lasku,bo brzuch mnie obciąży i zakopie :D

Krupówki jak Krupówki w bukowinie kompleks basenów jest no ale to odpada kabarety często przyjeżdzają ale to żadna odmiana do połażenia zawsze się coś znajdzie nie wiem co by mozna ciekawego, kulig? napad zbójnicki (czy ja wiem czy to taka radocha) Po prostu cieszyć się zimą i knajpkami :) ale nie wiem, może przed BN coś wyjątkowego i robią, ale ja jeżdże styczeń, luty