Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona_9393

Brak miesiączki, bardzo niska temp pochwy - co to może oznaczać ?

Polecane posty

Gość Zaniepokojona_9393

Hej :) sluchajcie mam taki problem. Otóż mam 17 lat, 24-25 października powinnam dostać okres. Dodam ze nie mam jeszcze dość w pełni regularnych cykli. Miesiaczke mam tak co 30-32 dni. Dziś jest 38 dc a okresu jak nie było tak nie ma i nawet zadnych objawów wskazujących na nadchodzacy okres nie posiadam. Jednakże od 21 października choruje na gardło, mam katar i kaszle ale temp. nie miałam. Mierze sobie temp w pochwie niemalże codziennie zaraz po przebudzieniu i wynosiła ona na początku 36,64, 36.32 a teraz jak mierzylam na termometrze pokazało mi 36,28 czyli b.niska temp. Zauważyłam także infekcje pochwy ( żółta o mało przyjemnym zapachu wydzielina o konsystencji serka). Współżyje z moim chłopakiem zawsze w prezerwatywie chociaż czasem się zdarzało ze wchodził bez niej ale to tylko dosłownie na pare chwil i potem już uprawialisny seks w tymże, jednak uroilam sobie ciążę ze względu na brak ciąży. Zrobiłam test wyszedł jak najbardziej negatywny. W sumie nie wiem co mi jest ?? Czekam z niecierpliwością na rady.

Gość Ola78274
Mam ten sam problem, ciązę wykluczam od razu, miesiączka spóznia mi się jakies 2 tygodnie, podejrzewam,ze to stres.

Gość Zaniepokojona9393
No własnie jeszcze nie napisałam ze na końcu pochwy wyczuwam tak jakby gulke. Jak myślicie czy to wszystko co napisałam może składać się na ciążę czy raczej nie ma szans ?

No hej;) Tempka w ciąży jest zbliżona do 37'C i stoi w miejscu bądź rośnie. Także ciąże możesz wykluczyć tym bardziej że nie masz zadnych objawów poza tym ze brak miesiączki. Jeszcze do tego się zabezpieczacie także nie martw się. Byłaś juz kiedyś u ginekologa? To co wyczułaś ta kulka to szyjka macicy. Ona się zmienia wraz ze zmieniającym się dniem cyklu. Pozdrawiam!

Gość Zaniepokojona9393
Jak wkladalam palec do pochwy to od ponad tygodnia mam tam jakby rozpulchnione. Czytałam na necie, ze to podobno może być tez objaw spozniahacej się miesiączki. Wczoraj jak przyszłam z pracy (7h stania w carrefourze przy stendzie na promocji nescafe) mierzylam temp ciała i pochwy. Temp ciała wynosiła 36,97 a pochwy 37,19 co mnie zaniepokoilo, a rano temp w pochwie to 36,28. Zaczął mnie jeszzze boleć brzuch na dole ;(((

Gość kuki123
musisz iść do ginekologa bo ta wydzielina to może być grzybica

Gość Zaniepokojona9393
Ta wydzielne miałam tylko jeden dzień teraz znów jest normalna tzn nie jest żółta. Nie wiem co się dzieje, mój organizm szaleje i robi co chce ;((

Gość rosalin86
Nie zamartwiaj sie tak. Skoro masz nieregularne cykle to @ na pewno sie pojawi. do dzis mialam podobny problem. Tez spozniona @, do tego doszla goraczka i bole plecow. W ciazy nie jestem, bo zrobilam badanie krwi. Na pewno sie stresujesz, co glownie przyczynia sie do opznienia @. Musisz sie zrelaksowac i w ogole o tym nie myslec. A jezeli ostatnio chorowalas, to tez przyczynia sie do opznienia okresu. Tak wiec nie stresuj sie, zrob sobie goraca kapiel, pomysl o czyms pozytywnym a okres pojawi sie niebawem ;)

Gość rosalin86
A jezeli chodzi o ta wydzieline, to jezeli nie towarzyszy temu zaden swiad, pieczenie i uplawy to na pewno to nie jest grzybica.

Gość Zniepokojona9393
W ogóle jak wkładam palca do pochwy to wyczuwam dość nisko taka zgrubiala kulkę w środku. Nie boli mnie ona ani nic ale jest dość dobre wyczuwalna i jest tak jakby opuchnieta ? Slyszalam ze to podobno może być szynka macicy ale to raczej coś innego. Boje się ze to ciąża tam się zagniezdzila ;(((