Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WspaniałyBłażej

ZAUWAŻYLIŚCIE? CO ROKU NA CMENTARZACH MŁODE BABY...

Polecane posty

Gość WspaniałyBłażej

świecą doopami, makijaż full ekslizuw, szpilki i najlpesze ciuszki jakby szły na jakiś wybieg, mniej więcej oceniam,że 80% kobiet w tym dniu wglada jak lampucery !!!

Gość WspaniałyBłażej
święto świętem ale żeby tak na cmentarz- jeszcze obudzą te zapachy perfum zmarłychh hehehee

Gość hkhiu
niestety, ale wiekszosc kobiet to po prostu puste, prozne osoby, ktorych celem zyciowym jest zawsze zwracac na siebie uwage, obojetnie czy na pogrzebnie czy przy grobie🖐️

Gość WspaniałyBłażej
a no z roku na rok chyba coraz gorzej z tym jest ale ja nie narzekam lubie sobie popatrzec z tm,że rozpraszają te kurwy i nie mysle wtedy o zmarłych :D

Perwa ---> Odswiętnie to niech sobie wyglądają ale większośc nastolatek przypomina swoim strojem i makijażem panie wyczyniajace wygibasy na rurkach w nigcht clubach :classic_cool:

Gość nie wiem czy to ja jestem
starsza i zaczynam to zauważać dopiero teraz czy jest to nowe zjawisko. ale faktem jest że teraz te święto to tylko chec pokazania sie. wynika to pewnie z tego, że na cmentarza w swieto zmarlych zawsze jest mnooostwo ludzi, wiec jest przed kim sie "pokazywac"

"Perwa ---> Odswiętnie to niech sobie wyglądają ale większośc nastolatek przypomina swoim strojem i makijażem panie wyczyniajace wygibasy na rurkach w nigcht clubach :classic_cool:" Jak taki mają styl:classic_cool: to nic mi do tego :p ;)

"starsza i zaczynam to zauważać dopiero teraz czy jest to nowe zjawisko. ale faktem jest że teraz te święto to tylko chec pokazania sie. wynika to pewnie z tego, że na cmentarza w swieto zmarlych zawsze jest mnooostwo ludzi, wiec jest przed kim sie "pokazywac"" Od dziecka zawsze jak chodziliśmy na groby to mam dbała o to, żebyśmy byli ubrani odświętnie. My to w pewnym sensie traktujemy jak odwiedziny u rodziny :) A jak się idzie w goście to się człowiek stara wyglądać ładnie :D

"Perwa ale ja chce w zadumie palic lampiony na grobach a nie poskramiac badąga " :D To idź w jakiś inny dzień :p :D

ja wiem ze swieto, ja staram sie ubierac schludnie. a dla mie jest nie na miejscu chodzenie do kosciola cz na cmentarz w miniowie i kozakach do ud, na 10 cm szpilach. dodatkowo obowiazkowo krotka kurteczka, odslaniajaca cale plecy.

"do kosciola cz na cmentarz w miniowie i kozakach do ud, na 10 cm szpilach. dodatkowo obowiazkowo krotka kurteczka, odslaniajaca cale plecy." Oczywiście, że nie na miejscu jest odsłonięte ciało. Ja nie chodzę nawet z odsłoniętymi ramionami. Natomiast co do wysokości szpilek to już uważam, że nie należy przesadzać. Jak komuś wygodnie to niech chodzi w 15cm :p

no ok nie o wysokowsc szpilki tu chodzi, tylko o sam wyglad buta. bo te buty wygladaja wlasnie jak tu ktos napisal, jak z pokazu tanca na rurze....

Gość ale wy dzieci jesteście
przecież to idealne święto do tego żeby sie pokazać : kozaczki, kożuszki, autka...

Gość WspaniałyBłażej
wkurzają mnie te beby bo ja to jestem częscią rowerową

Z księdzem to ja bym się jakoś nieswojo czuła :p A kościelny to jeszcze zależy w jakim wieku :p :D W Polsce chyba nie ma koedukacyjnych aresztów i więzień :p