Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WspaniałyBłażej

ZAUWAŻYLIŚCIE? CO ROKU NA CMENTARZACH MŁODE BABY...

Polecane posty

Gość co za paskudny kozoruchacz
zauważyłem, młode dupy wychodzą za mąż za starych pryków, co wykitowali na zawały, na dupie, i teraz są wieku za stare i równolatków nie mają szans, więc pozostają im groby i wibratory plus Feminim.

Gość weweew
moje znajome chodza specjalnie z tej okazji na stylizacje wlosow itp :O

Gość ---Una
Cos jest w temacie, bo ja na pogrzebie kuzyna mialam ochote dac po pysku paru takim "laskom". Przypuszczam,ze to zony jego kolegow, byly odstawione jak na dyskoteke i ich jedyne zmartwienie podczas pogrzebu to, czy im sie makijaz nie rozmazal. Ja

Gość ---Una
Jakim pustakiem trzeba byc, zeby zakladac ultramini i szpilki i robic kurewski makijaz na czyjsc pogrzeb. Takich "lasek" bylo z piec. Z koeli faceci mimo upalu - WSZYSCY w pelnych gajerach. Naprawde bylo widac kontrast miedzy pomyslunkiem.

Gość ja będę grasować w Poznaniu
i okolitzy (szczególnie w okolitzy):D też się odpicuję ale z klasą i bez teatralnego make upu:P

bo jest święto żywycj , umarłym juz to koło dupy lata, a kobitka, musi byc ładna i już, a jak ci sie autor nie podoba, to paszoł won do Iranu, tam wszystkie baby jednakowe w czerni.

Gość na dużych cmentarzach...
najgorzej jest na dużych cmentarzach, np.w gdańsku na srebrzsku, ktoś był? rozumiem odświętnie ale nie od rurki :P

Gość .NATALA..............
1 listopada cmentarz dla mnie ,to jest rewia mody. Tak ,to prawda młode dziewczyny wyglądają jak lampucery. Zresztą te starsze też.

Gość klapekZnogi
Ktoś słusznie zauważył, że kobiety to po prostu kretynki które uwielbiają zainteresowanie i nie potrafią sobie odmówić urządzania pokazówki nawet w takich miejscach jak nekropolie. Ja bym swojej dziewczynie nie pozwolił ubrać się jak dziwka na cmentarz.