Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaa

POMOCY PRAWNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość obiektywnaq
męzczysni sa sukinsynami. Najpierw kurwa szuka kontaktu itd a pozniej na policję idzie frajer... heh. dobry jest nie ma co.

Gość Icek.
skoro mężczyźni to sukinsyny, to kobiety to suki. Tak by wynikało z twojej wypowiedzi... suko

Gość monikakreska
Wiem, ze jest cos takiego, jesli wiele osób korzysta z kompa to sąd itd nie są w stanie stwierdzić kto wysyłał takie wiadomości itd.... No to tylko tzreba by zamieszac cala rodzine do tego.

Gość obiektywnaq
Też byś poszedł na policję co? Heh. Brak honoru to Wasza najbardziej widoczna cecha. Np. Jest awantura, lejecie się po mordach, a później jeden z was idzie na policję, ze niby taki pokrzywdzony.. heheh... ŻAŁOśni jestescie.

nie wiem co robic z tym kretynem... mam pustke w glowie przez skurwiela... przeciez doskonale wiedzial co robi zadajac sie ze mna... pisal mi ze pojdzie z tymi mai;lami na policje bo go szkaluje dacie wiare....

Gość Rubense
przecież go szkalowałaś, więc o co chodzi?

Gość daruj se lala
pieniactwo nie popłaca

i poszla ta kurwa w koncua ... teraz jeszcze ta panna jego po dwoch miechach.... na policji powiedzieli mi ze sprawa sie juz konczy... 107 wykr. jakos strasznie mnie nie przejmuje bo za dwa lata pojdzie w niepamiec jesli chodzi o prawo... ale bardziej mnie wkurwia ze ta ten menel bedzie inne w huja robil... ze bedzie czul sie bezkarny....

szkalowanie chyba ma na celu jesli te osoby co dostaly maile dalej to propaguja a ja nic takiego nie robilam... dostaly to tylko te dwie osoby ...

Gość bo nie wiem
może z prywatnego zawsze można to tylko jego decyzja a jak będzie złosliwy to to zrobi