Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h4t4hh66

gdzie moge kupic ładne kozaki? na płaskim spodzie? zeby nie wygladały jak po bab

Polecane posty

Gość h4t4hh66

po babci?:/ masakra jakas koniecznie musza byc na niskim spodzie, skórzane(lub pseudo skórzane) do 200 zł w deichmanie porazka jakas ccc tez;/

Gość h4t4hh66
a gdzie wy kupiłuyscie slicne kozaczki? na płaskim?

Gość Pieniążek
Dziewczyny kupujcue kozaki na obcasie! Są naprawdę fajne, a na płaskim źle wylądają i niekobieco. Ja mam same kozaki na obcasie, a jak chcę założyć płaskie buty, to ubieram ładne adidaski :) Kup sobie adidasy ładne

Gość h4t4hh66
mam chore stawy biodrowe i odpadaja na wysokim obcasie!! dlatego prosze o rade bo wiekszosc płaskich jest koszmarna;;/

Gość take it offfffff
ja kupilam w szewczyku za 80zl ladne, plaskie, czarne przed kolano, bez zadnych czubow i niepotrzebnych zdobien. z tym, ze na zime sie nie nadaja

Gość h4t4hh66
ładne sa w deichmanie kupiłas? boje sie ze wciaz moga byc za wqysokie;/i bedzie mi sie ciezko chodzilo w nich

Gość Pieniążek
Autorko to wpółczuję :( Nawet 3 cm nie możesz nosić? Płaskie kozaki naprawdę źle wylądają!! Kup sobie porządne adidaski jakieś ładne bo fajnie wyglądają na nodze, a jak widzę dziewczyny w płaskich kozakach to tragedia nawet jak są fajnie ubrane to te kozaki wszystko psują.

Gość take it offfffff
lasocki jest w CCC

Gość take it offfffff
ja nosze praktycznie tylko plaskie buty - nie uwazam, ze zle wygladaja. niestety obcasy sa dla kobiet, ktore musza przejsc sie z parkingu do biura i spowrotem. ja niestety dojezdzam autobusem (dopiero robie prawko) + ciężka torebka + śliskie chodniki = katastrofa moj chlopak lubi mnie na plaskim, uwaza, ze wtedy wygladam tak drobnie (mam 160) i slodko. wiec co kto lubi :P

Gość Pieniążek
take it a sądzisz, że na obcasach nie wyglądałabyś drobnie? Przecież obsacy wyszczuplają :P Ja też jak daleko idę, nie zakładam kozaków na obcasie , ale ładne adidaski bo płaskie kozaki wszystko psują.

Gość h4t4hh66
adidasy na zime?;/ no niestety musza byc na plaskim,zalecenie ortopedy

Gość take it offfffff
wygladam, mam baaardzo duzo obcasow z tym, ze ich nie nosze. ale na plaskim jestem nizsza, a moj chlopak woli nizsze ;) dla mnie to wygodniejsze, wiec jest ok. a szczupla jestem, wiec nie potrzebuje dodatkowego odchudzania :D obcasy zakladam glownie na jakies imprezy (chociaz wtedy tez zwykle biore jakies na przebranie) albo okazje :P

Gość take it offfffff
dyrektore akurat dla mnie schylanie sie nie jest problemem :D 🖐️ wlasnie, ja adidasow nie lubie :P kojarza mi sie z taka osiedlowa patologia :P

Gość kolorowe kredki.
co o obcasow, to ja tez zawsze chodzilam na plaskich podeszwach, ale te koaki maja tak stabilne obcasy, ze wcale ich nie czuje i sa naprawe niskie. to sa jak dotad najwygodniejsze buty jakie sobie kupilam

Gość Pieniążek
take it ja też jestem szczupła :) ale lepiej się czuję na obcasach - efekt długich nóg i oógólnie sylwetka fajnie wygląda. Tak, adidasy na zimę, tylko porządne. A co faceci np. nie chodzą w zimie w adidasach ? :P Lepiej wyglądają ładne adidasy niż płaskie kozaki.

Gość take it offfffff
nie przecze, ze fajnie wygladaja, ale ja bardziej cenie sobie komfort niz wyglad ;) poza tym adidasy do plaszcza - jakos nie za bardzo. chociaz sa cieplejsze od wiekszosci kozakow :o w tamtym roku tez sobie kupilam skorzane kozaki na obcasie z lasockiego. niestety okropnie w nich marzne, wiec leza na dnie szafy

Gość drgawka
Nie wyobrażam sobie siebie w płaszczu-dyplomatce, eleganckim, dwurzędowym i do tego adidasy :D

Gość drgawka
To może od razu trampki na obcasie :D

Gość Pieniążek
Ja tam nie noszę żadnych płaszczy, czułabym sie w płaszczau jak moje ciotki. Wolę ciuchy fajne, ładne niż eleganckie; w płaszczach wygląda się poważnie i smutno. Proponuję kupić sobie ładną puchową kurteczkę i adidaski :) Wygodnie i ładnie.

Gość h4t4hh66
prosze was;/ to mial byc płaski kozaczek ze skóry naprawde nikt nie posiada info gdzie mozna taki nabyc? i zeby ładny był?

Gość drgawka
Aha, zapewne po prostu dość młoda jesteś, wnioskuję po zestawie puchówka + adidasy :) U mnie mamy Dress code, ponieważ często spotykam się z klientami na mieście, obowiązuje mnie elegancki strój i dotyczy to również płaszcza. Zresztą sama z siebie lubię się ubierać elegancko i kobieco. Autorko, ja znalazłam fajne buty, właśnie na płaskim obcasie na allegro :)

Gość poolka
fajne buty znajdziecie w internetowym sklepie http://crazyshoes24.com/pl/ - Wielokrtortnie w nim robiłam zakupy i byłam zadowolona, mają bardzo duuuzy wybór wszystkich butów, można również spotkać nietypowe modele. Odwiedzam prawie codziennie ich stronę i poluje na promocyjne ceny:)

Gość gość
Oprócz tego o czym wspominałyście ja jeszcze znam jeden sklep. Kupiłam sobie super kozaczki na modernbeauty.pl, co prawda naczekałam się, ale jestem bardzo zadowolona, bo są piękne. No i oczywiście allegro, ale tam znowu trzeba się naszukać perełek.

Gość tosia22
Nie wiem jak w przypadku innych butów, ale botki na koturnie to mają bardzo ładne i markowe na stronie www.primastradaesklep.pl . Chodzę w nich już drugi miesiąc i żadnego odcisku, za to pełen komfort, nawet po całym dniu w butach na nodze. Stopa oddycha, nie śmierdzi...tak jak to bywało gdy miałam buty made in China kiedyś kupione....