Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienia

Skurcze przepowiadające

Polecane posty

Witam! Jestem w 40 tc (termin na wtorek). Dzisiaj o 5 obudziły mnie skurcze, niezbyt mocne, taki odczucia jak przy okresie, powtarzało się to co 10-20 minut. O 10 wszystko przeszło jak ręką odjął.... Czy mogę liczyć na to, że takie skurcze zwiastują szybkie rozpoczęcie właściwych? Ma ktoś takie doświadczenia?

Gość gość
Mogą, ale nie muszą, tym bardziej, że zanikły.. Musisz się teraz obserwować, a u lekarza kiedy ostatni raz byłaś?

W czwartek miałam wizytę. Teraz jak nic się nie wydarzy mam się w piątek zgłosić do szpitala na KTG i Dopplera. Czuję się fatalnie...mam mdłości, brzuch twardy cały czas... Już bym chciała mieć to za sobą...chociaż 1 listopada to będzie słaba data urodzenia;)

Gość olka b
Ja miałam tak. Jednego dnia obudziły mnie skurcze z taki bólem jak na okres, nie mierzyłam czasu, ale tak ok. co 30 minut moze. Tego samego dnia o 14.00 zdarzyło się brunatne plamienie. Potem w nocy skurcze podobne do tych rano, ale rzadko. Na następny dzień późnym popoułudniem skurcze mocne ale trochę tylko bolesne, wieczorem co 5 minut. W szpitalu mnie odesłali bo nie było rozwarcia. A następnego dnia urodziłam, bo znowu zaczeły się popołudniem, ale tym razem bolesne no i o 1 w nocy miałam już swoją córeczkę.