Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexxxxxx

Jak poderwać dziewczynę nie do poderwania?

Polecane posty

Gość Alexxxxxx

Znam taką dziewczynę, która bardzo mi się podoba. Jednak ona jest zawsze podła dla wszystkich i ironiczna. Normalnie, ironia to jej drugie imię. Wszyscy chcą z nią rozmawiać i wgl jest popularna jak diabli. Nawet jej się pocałować nie da bo raz trzasnie w twarz, dwa chodziła na sztuki walki. Oczywiście powodzenie ma jak cholera. Za to nie chce się ze mną umówić, ani nic. Tylko zawsze się nabija. Żeby nie było nie jestem jakiś żałosna idiotą, jestem w jej grupie itd tyle, że ona nie chce być zdobyta. A jest taką piękna;) i co zrobić?

Gość Alexxxxxx
No pomóżcie ;)

Gość zbieraj fundusze
przy milionie zwróci na ciebie uwagę

Gość Wacław IV Waza
Kiedyś jak byłem w Twoim wieku też zadawałem sobie to pytanie. Teraz już się nauczyłem, że to nie dziewczyna jest nie do poderwania tylko ja nie mam u niej żadnych szans.

Gość Adiaaja
Że mną wszystko ok. Po prostu ona jest inna. Ją wszyscy faceci szanują. I ona mnie lubi, tyle że jako kumpla. Na razie samotna. Wszystkimi się bawi.

Gość Adiaaja
Że mną wszystko ok. Po prostu ona jest inna. Ją wszyscy faceci szanują. I ona mnie lubi, tyle że jako kumpla. Na razie samotna. Wszystkimi się bawi.

Aj waj, na każdą dziewoję jest sposób. Widać nie znalazłeś Jej " czułego " punktu. A póki się nie dowiesz, będziesz się ślinił za każdym razem kiedy przejdzie obok Ciebie. Zastanów się, portki Twoje mogą nie wytrzymać a wtedy krok od psychicznego kataru .

Gość Wacław IV Waza
No to tak jak ze mną. Posiadam wszystkie pożądane przez kobiety zalety, nawet te wykluczające się nawzajem. Podobnie jak Ty nie mogę przeboleć, że one tyle tracą nie wiążąc się ze mną.

Gość Paulina ze stumilowego lasu
Jak czytam o tej kobiecie - mam wrażenie, że to o mnie. Wiecie jaki ja mam problem? Chce mnie każdy, jestem lubiana, świetnie dogaduję się z facetami, ale chyba nie chce mnie ten, którego ja chcę.

Gość Paulina ze stumilowego lasu
Też trenuję z samymi facetami, jestem jedna laska, ze wszystkimi się tak dobrze cholera dogaduję i myślę, że mogłabym umówić się z każdym tam, tylko nie z tym jednym!

Gość Alexxxxxx
Jej to wisi i po prostu kpi z wszystkich. I nie ślinie się ;). Cholera, jestem jakby jej męskim odpowiednikiem.

A więc szuka swojego przeciwieństwa ;) Bo znając siebie zna podejście jej podobnym Przeciwieństwa przyciągają mój niedrogi ^^

Pewnie Cię tak samo pożąda jak Ty Jej, skoro jesteś Jej klonem. Mając jądra na właściwym miejscu, powinieneś Ją umieć podejść. Nie rycz tylko zacznij czynić.Drugą sprawą jest fakt, żeś teoretyk w ciemię bity. Czy nie?

Gość Alidaovi
Boże, całowaliśmy się tylko jak byliśmy pijani i wgl. Ale ona nie jest jakąś łatwa itd. Nie da się podejść. I nawet jak się zapomni to szybko sobie przypomni czego nie robi ;).