Mariola14 0 Napisano Październik 31, 2010 Witam. Pewnie było już dużo takich tematów no ale co mi tam =). Więc Pytam, Jakie były wasze pierwsze objawy ciąży ??. Nawet te najmniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemon tree 0 Napisano Październik 31, 2010 Wstręt do kawy i papierosów, których wcześniej bardzo nadużywałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eva1977 0 Napisano Październik 31, 2010 Wstręt do kawy ,dymu tytoniowego ,senność ,ból piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariola14 0 Napisano Październik 31, 2010 Mnie też strasznie bolą piersi, zmęczenie, senność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Październik 31, 2010 wstręt do czekolady jadłam słono i ostro tkliwość piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariola14 0 Napisano Październik 31, 2010 ja jem jak opętana. Ciągle, co chwilę muszę coś zjeść. I Brzuch mam taki napięty i twardy. też tak miałyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normalnie myslaca Napisano Październik 31, 2010 po pierwsze SENNOSC po drugie SENNOSC i po trzecie SENNOSC a tak po za tym to zwiększenie apetytu na potrawy SŁONE i bol piersi. Przez całą ciąze NIGDY nie wymiotowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eva1977 0 Napisano Październik 31, 2010 Mariola a robiłaś już test ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariola14 0 Napisano Październik 31, 2010 Do eva1977 . Jeszcze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika111111112223 Napisano Październik 31, 2010 Mam pytanie, dzis powinnam dostać okres, cały czas jest mi niedobrze, wczzoraj rano nawet wymiotowałam. Współzyłam z chlopakiem ok 10 października. 4 października miałam okres, czy może to byc ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariola14 0 Napisano Październik 31, 2010 Poczekaj. Może dostaniesz jeszcze okres. Jeżeli nie to zrób test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iguana333 0 Napisano Październik 31, 2010 Hej dziś jest mój 27 dzień cyklu, dodam że w ostatnich miesiącach moje cykle trwały 16-20 dni, wiem wiem krótko i nieprawidłowo ale tak już miałam wcześniej czyli pół roku temu brałam tabletki. Od tego czasu z narzeczonym jak się kochamy to tylko stosunek przerywany. 16 dnia cyklu bardzo zaczął mnie kłuć jajnik i od tego czasu pobolewa mnie codziennie brzuch w różnych miejscach a to pod pępkiem a to jajniki, czasem nawet bardzo. Wrażliwe sutki mam od 3 tygodni, a od tydonia bolą mnie całe piersi i mam napęczniałe, wydaje mi się również że obwódka wokół sutków jest ciemniejsza i większa. No i oczywiście nadal nie mam okresu. Poza tym co ważne od 8 dni czyli od 19 dnia cyklu mierzę temperature w pochwie. Oto mój wykaz temperatur: 19 d.c 36,8 20 d.c 36,9 21 d.c 36,95 22 d.c 36,9 23 d.c 36,9 24 d.c 36,9 25 d.c 36,9 26 d.c 36,85 27 d.c 36,8 (dziś) Ogólnie moje tempki są niskie, po okresie mam tempke 36,4, największą kiedyś dzień przed okresem miałam 36,7. Od poniedziałku biore witaminy dla ciężarnych, test w 25 dniu cyku wyszedł negatywny. Mdli mnie o różnych porach, nie tych samych, ale nie wymiotuje chociaż czasem mam odruch wymiotny i zgage. No i szyjke macicy mam rozpulchnioną, nie czuje w niej dziurki ale mam ją dość nisko bo na długośćpalca wskazującego, w ciąży chyba powinna być wysoko? Co myślicie o moim przypadku? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach