Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka grymaśka

moje plany po ciąży

Polecane posty

Gość kaśka grymaśka

1. schudnąć do swojej wagi sprzed ciąży 2. farbowac wlosy 3. nakupic ciuchow i kosmetyków 4. opalic sie 5. zapuścic paznokcie:D mam nadzieje ze bede to mogla zrealizowac bo teraz jestem szara mysz z brzuchem pol wlosy ciemne pol jasne i syfy od hormonow:(

Gość kaśka grymaśka
i jeszcze napic sie piwa:) albo drinka!!!!!!!!!ah (jesli nie bede karmic) i najesc slodyczami ( teraz mam cukrzyce ciążowa)

Gość bbbbb27
i ja piwoooooooo, mniam..przed ciaza nie moglam patrzec sie na alkochole, a teraz..jak alkocholiczka na glodzie:D

Myślę, że większość z tych planów możesz już realizować, no z wyjątkiem picia piwa.. Dlaczego w ciąży masz mieć odrosty na pół głowy, zaniedbane paznokcie? Z kupowaniem kosmetyków to już w ogóle nie rozumiem, jaką ciąża jest przeszkodą? Bez przesady, ja w ciąży normalnie dbałam o siebie i starałam się wyglądać jak najatrakcyjniej :P

Gość kaśka grymaśka
ale akurat nie napisałam o co chodzi z tymi wlosami. otoz mam duze odrosty i chce na inny kolor wiec musze poczekac az odrosna calkiem :) a paznokcie mialam swoje duze jak tipsy ale teraz nie chce sie no podrapac niechcący i nie wygodnie mi jest z dlugimi ( pewnie po ciazy tez dziecko i bedzie niewygodnie ale choc troszke zapuszcze) i nie maluje paznokci, bo sie boje roznie mowią,. a kosmetyki maluje sie oczywiscie ale chce kupic nowe, jakies extra a teraz mam syfy na gebie i nie bardzo moge cos nakladac:( chyba to jest jasne nie:( i zapomnialam jeszcze!! steper! 20 minut dziennie bo mi posladki tez jakos sfl;aczały:( chyba brzuch za ciezki:P

Gość kaśka grymaśka
jakies liszaje mi sie robią pewnie hormony nie czuje sie atrakcyjna na buzi wiec i kosmetykow nie uzywam szalowych bo jeszzce gorsze mam ''to cos'' i swedzi mnie:( po ciazy minie i bedzie git:) z reszta musze byc chuda by dobrze wygladac ja w ogole mam swira na tym punkcie,:P

Gość kaśka grymaśka
ja tylko nie rozumiem tych bab co sie w ciazy zapuszczaja , wlosy tłuste, ciuchy worki, po ciazy to samo zostaje kupa tłuszczu brak makijazu mimo ze przed byly extra laskami. moja kolezanka wlasnie jest rok po ciazy i wyglada okropnie a byla fajna laska. ja rozumiem ze dziecko na 1 miejscu ale chyba swoje zycie sie ma i trzeba czuc sie atrakcyjnie:O chyba ze niektorym to wisi

Gość b1
czesc tych planow realizuj teraz bo przeciez kazda w ciazy jest piekna jesli o siebie dba.

Gość no ale kosmetyki
teraz jakies stosuj. jest wybor kremow dla kobiet w ciazy, ktore tez mozesz smialo uzywac po porodzie. O wyglad dba sie zawsze a odkladanie na pozniej te moze sie nie udac, bo dziecko ma kolki, bo sie nie wysypiasz. Na problemy ze skora juz szukaj kremow. Ok, kolor wlosow chcesz zmienic ale odrosty w ciazy czy nie w ciazy nie wygladaja estetycznie. Paznokcie mozna malowac tez w ciazy. Powtorze sie znowu: o wyglad dba sie zawsz! Steper mozesz i teraz uzywac!

Wyrzucam chłopaka do drugiego pokoju, kupuję butelkę Malibu, a gdy dziecko zaśnie, delektuję się muzyką przy drinku :)) Marzy mi się już od dłuższego czasu malibu z sokiem żurawinowym i grapefruitowym, ehh..