Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28lat minelo juz

jestem sama od zawsze czy mam jeszcze szanse na milosc?

Polecane posty

Gość Też dziewica
Darker Darker@tlen.pl'; "Lepsze forum niż ten Twój... psycholog. Wymyśliła". Nie wymyśliłam, tylko wzięłam z życia znajomych, chorych kiedyś na depresję. Dziś cieszą się życiem, a z tamtych ponurych dni się śmieją. Ale jeśli Ty wolisz się pogrążać dalej, to się pogrążaj. Tylko uważaj, bo choroba nieleczona potrafi z dnia na dzień zamienić Twoje życie w piekło na ziemi. A wtedy do śmiechu Ci nie będzie.

Gość 463y
Darkerowi nie jest potrzebny psycholog, ale kobieta i to taka, która go pokocha. Do czasu jej odnalezienia będzie aktywny na Kafe, czyli pewnie do końca swojego życia. ;)

Gość Też dziewica
463y "Darkerowi nie jest potrzebny psycholog, ale kobieta i to taka, która go pokocha. Do czasu jej odnalezienia będzie aktywny na Kafe, czyli pewnie do końca swojego życia". ;-) Darker już nieraz pisał o tym, że cierpi na depresję. Oczywiście, że miłośc wiele zmienia, ale dopóki nie wyleczy depresji, nie znajdzie miłości, bo wciąż będzie miał zaniżoną samoocenę. A z takiego pułapu trudno cokolwiek rozpoczynać.

Gość 463y
Wyleczy depresję i nagle stanie się atrakcyjny dla kobiet? Jaaaaaasne, tylko kto to kupi? ;)

Gość Też dziewica
Muszę na dziś kończyć. Pa, pa chłopcy.

"Wyleczy depresję i nagle stanie się atrakcyjny dla kobiet? Jaaaaaasne, tylko kto to kupi?" Tylko kretyn.

Gość Też dziewica
463y "Wyleczy depresję i nagle stanie się atrakcyjny dla kobiet? Jaaaaaasne, tylko kto to kupi?" To nie o atrakcyjnośc chodzi, tylko o to, że ta choroba powoduje, że człowiek nie ma poczucia własnej wartości. To jak ma innym pokazać to, co ma do zaoferowania, skoro sam o sobie źle myśli? Poza tym nie jest łatwo znosić humory osoby chorej na te chorobę - sam zobacz, że nikt nie wytrzymuje dyskusji z Darkerem, bo co nie powiesz, to On i tak Cię przekona, że na pewno stanie się inaczej, czyli zawsze źle, zawsze coś się nie uda i nie ma żadnej innej opcji. A przecież życie każdego składa się i z porażek, i z sukcesów. Nie ma tylko tak lub tak, to niemożliwe.

Gość Też dziewica
Pa, pa.

Gość 463y
"nikt nie wytrzymuje dyskusji z Darkerem" Czyżby? Według mnie gość mówi sensownie i na pewno nie tylko ja tutaj takie mam zdanie o nim.

Siema dziewczyniska i chlopczyska Poczułem małość jak poczytałem was tutaj.Macie w sobie tyle mądrości a nie potraficie tego w racjonalny sposób wykorzystać.Jakiś wyjątkowy paradoks.:);)

Gość Też dziewica
Robaczki do dzieła.Co zaspani jesteście czy pracusia dokonała tego wyłomu,że nie możecie sie wypowiadać?:P:D

Gość pasztet ma ochotę na
sexik buahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość jacek28
aja jestem sam i powiem tak chce człowiek dziewczyne zaprosic niema casu raz drugi tak samo , a wogule tu moje gg 5764246 jak cos pisac