Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba straciłam przyjaci ółke

moja przyjaciółka i jej narzeczony

Polecane posty

mam a raczej chyba miałam przyjaciółke, bardzo dobra, zaufaną, lojalną, układało sie nam naprawde fajnie ale niestety ma narzeczonego,który mnie obraża i wysmiewa na poczatku cieszyłam się że sobie dziewczyna zycie ułoży z kimś fajnym, tak zachwalała swojego narzeczonego, że pomyslałam, że to musi byc fajny gosć, od juz jakiegos czasu chciałam go poznac, w koncu jestesmy przyjaciólkami zaprosiłam ich na przyjecie do mnie, przyszli, było nawet miło do czasu jak powiedziałam mu jaki mam zawód, otóż jestem nauczycielką, niestety zostałam przez tego pana obrazona i wyzwana, bo jego zdaniem to ja nic nie robię, pracuje 4 h dziennie (co oczywiscie jest nieprawdą) wakacjuje się i feriuje i nic nie robię a kasę biore! Byłam w szoku, jak możne tak ublizyc najlepszej przyjaciółce swojej ukochanej, i to jeszcze na moim przyjęciu u mnie w domu, chciałam sie dobrze bawic a tu wyszedł temat którego nie lubie poruszać, temat mojego zawodu, bardzo sie zniesmaczyłam ta sytuacja i chyba nie chcę sie juz znac z tym panem, szkoda, bo chyba strace przyjaciółkę p[rzez tego ograniczonego pana facet nie zadał sobie trudu aby mnie poznac bliżej, popatrzył na mnie przez pryzmat mojego zawodu, nawet nie wie czego uczę i że nie mam nawet całego etatu i jest mi cięzko w tej pracy nawet nie wie jak trudno jest uczyc cudze dzieci, za takie marne pieniądze, ile razy juz wracałam z pracy do domu i płakałam, po prostu żenada facet ma po 30 tak samo jak ja ale juz nawet moi uczniowie czasem potrafia sie zachowac kulturalniej i taktowniej...

Gość a nie pomyslalas o tym...
ze mozesz mu sie podobac?

co podobać?

Gość kiksac
To jakis burak:O A Twoja przyjaciolka co na to?

Gość TH is IT LV
Pokaż mi który to to go zajebie

Gość nic nie rozuiem;/
diwie sie ze przyjaciolka nie zareagowala.. recz jasna ze kazdy ma prawo do wyrazania opinii ale nie obrazajac nikogo! moze kolezanka jest tylko chwilowo zauroczona i ocknie sie, ze taki burak jest nie dla niej?

no,ze Ty mu mozesz sie podobac i dlatego Cie tak zaczepia...

Gość bele de jour1
no wlasnie jaka byla reakcja twojej przyjaciolki??

Gość do a nie pomyslalam...
tak "zaczepia"? Masz sposob myslenia 13-latki:O

ludzie po 30-stce nie okazuja sobie w ten sposob zainteresowania,no prosze cie:O

a kto go wie...niektorzy po 30 zachowuja sie gorzej niz gimnazjalisci...

Gość TH is IT LV
Natłókłbym go

no to musialby byc juz jakis niedorozwoj:D nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Chociaz racja,ze i po 30 mozna byc niedojrzalym ale chyba nie do tego stopnia..Mi sie wydaje,ze facet po prostu nie ma za grosz kultury i zupelnie nie potrafi sie zachowac.

facet pracuje całymi dniami, nocami, bierze nadgodziny, nawet z tego przyjecia u mnie jechał na nocke do pracy wiec go zabolało ze mam zawsze wolne w sobote i tyle wyszedł z niego burak ze wsi, cham i prostak i pracocholik wysrany na pieniadze i tyle jest pazerny i pracoholik bez kultury szkoda mi przyjaciółki ona ma dobra prace dobrze zarabia i chyba tez to spodobało sie temu panu, takie odniosłam wrażenie zreszta nie wiem czemu cały czas gadka z nim kreciła sie w okół pieniedzy? No nie zrobił na mnie dobrego wrażenia a slub planuja niebawem i czeka mnie kolejna wizyta tego pana u mnie w domu bo beda zapraszac na wesele chyba skróce ta wizyte maxymalnie:(

Gość Katherinne
TH is IT LV Haha :) 🌼 Niestety wiele osób tak właśnie reaguje na ten zawód. Tego, że musisz żyć za 1.500 złotych i użerać się z nieswoimi rozpieszczonymi dzieciakami już nie biorą pod uwagę.

Gość bele de jour1
no ale co ona na to jego zachowanie?? Siedziala cicho i nic nie powiedziala?

Gość KatarzynkaWroclaw
Hej.. a może postaraj się nie tracić Waszej przyjaźni ze względu na faceta? Nie wiem jak to generalnie u Was wygląda , czy często sie widujecie, ale może poprostu unikaj spotkania z nim we 3 (czy 4 nie wiem czy jesteś sama) i problem będzie z głowy ? nie napisałaś,czy to jedyne Wasze spotkanie , więc też nie wiem czy może Facet nie był zmęczony po całym tygodniu pracy i pierdzielił od rzeczy , czy też mjoże widzieliście się częściej i za każdym razem sytuacja się powtarzała... /nie ma się co dziwić przyjaciółce , to nie ona jest nauczycielką więc może nie do końca potraktowała to jak obrazę, a moze tez nie chciała sie przy Tobie z nim kłócić a po wyjściu od Was otrzymał bure....?

Gość KatarzynkaWroclaw
tak potrzebowala pomocy az olała, narka