Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałam liścia od ojca

Ojciec mnie wczoraj uderzył bo spoźniłam się 5 minut!!!

Polecane posty

Mam 28 lat i mieszkam z ojcem i z czwórką starszych braci oraz z dwójką bratanków i swoim synem. Wczoraj spóźniłam się kilka minut do domu a w salonie czekał już sąd rodzinny na mnie, ojciec wziął mnie za włosy i krzyczał gdzieś ty do cholery była. Po czym powiedziałam żeby dał mi spokój i uderzył mnie w twarz, teraz mam szlaban na jakiekolwiek wyjścia do znajomych. Musze zając się domowymi obowiązkami, wobec ojca, braci, dziecmi brata a także swoim dziecko. Dla dokładności pracuje w jednej firm swojego ojca i jestem najmłodsza z całego rodzeństwa. A wczoraj zamiast o szóstej wieczorem wróciłam 5 po 6.

Gość czemu się nie wyprowadzisz

Gość bele de jour1
prowo:o

Gość fajkoska
prowo i do tego było 🖐️

A dokąd się wyprowadzę??? Przecież ojciec potrafiłby mi wstydu narobic. Raz już się wyprowadziłam to mój szanowny tatuś codziennie przychodził do mnie, stał pod drzwiami i się awanturował mówiąc że dom mój jest tam gdzie mieszka mój ojciec. Raz chciałam wysłac syna do kolegi na noc, tak zgadałam się już z mamą tego chłopca to gdy ojciec się o tym dowiedział to mnie zwyzywał od wyrodnych matek i nie wyraził swojej zgody.