Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medicover

MEdicover znacie?

Polecane posty

Gość Medicover

Witam ;) czy ktos z was zna przychodnie MEdicover w KAtowicach ? MAm tam skierowanie na badania z pracy i dostalam tez pakiet uslug darmowych..tylko zastanawia mnei ile w tym prawdy...

Gość Rubense
ja mam, nie w katowicach ale to bez znaczenia. Rzecz prawdopodobnie jest taka, ze Twoj pracodawca oplaca ci podstawowy pakiet opieki zdrowotnej. Idź do dzialu kadr, dowiedz sie więcej. Powinnaś dostać także kartę z numerem klienta, którą razem z dowodem okazujesz na recepcji. Co do jakości - dobrze nie jest (moim zdaniem), my tam chodzimy głównie po zwolnienia. Ale z drugiej strony w państwowej służbie zdrowia jest jeszcze gorzej, więc suma sumarum wychodzi na plus :)

Gość Medicover
A czy to co mi dali , kartki z wypisanymi dostepnymi poradniami w zwiazku z zatrudnieniem w pewnej firmie sa naprawde darmowe ?

Gość Rubense
tak, firma płaci za to abonament, nie wiem ile to jest dokładnie, sto parę złotych miesięcznie chyba. Pewnie zależy też od firmy jaką ma umowę. Porozmawiam z kimś z kadr, kto się w Twojej firmie tym zajmuje. No i przede wszystkim musisz poczekać aż dostaniesz kartę. (te badania z pracy możesz zrobić szybciej)

Gość Rubense
porozmaiwaj z kimś z kadr miało być oczywiście :)

Gość Medicover
Pracodwaca mi potraca z pensji na to tak ?

Gość Medicover
Porozmawiam tyle ze wieczorem we wtorek ;) a wczesniej ide wlasnie na badania te podstawowe ;) mam nadzieje ze nie bedzie to dlugo trwalo tak jak w polskiej sluzbie zdrowia ;d

Gość Rubense
niekoniecznie potrąca, raczej jest to dodatek do pensji, taki dodatkowy bonus, żeby pracownik zastanowił się bardziej zanim zechce zmienić firmę :). O wszystko pytaj w kadrach, ja wiem jak jest u mnie, u Ciebie może być inaczej

Gość Rubense
prawdopodobnie jesteś umówiona na konkretną godzinę. Czasami zdarzają się 'obsuwy' oczywiście, ale raczej jest tak że możesz przyjść parę minut wcześniej i zaraz jesteś przyjęta. Kulturka :)

Gość Medicover
dokladnie mam wyznaczona wizyte na godzine ;) a co mnie zdziwilo to bardzo mila obluga telefoniczna ;o oraz to ze pani umowila mnie odrazu na dwie wizyty nie wiem czemu ;p ale wizyta po wizycie ;p wiec nie ma problemu;)