Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja82

Czy taki 28- mio letni facet pozna jeszcze kobietę ???

Polecane posty

Gość totylkoja82

Coś o mnie. Według mnie w dzisiejszych czasach to same negatywne cechy. - studiowałem budownictwo , została mi tylko obrona , w trakcie studiów pracowałem , teraz szukam pracy bo nie pracuję - alkohol piję tylko od czasu do czasu , nigdy nie zdarzyło mi się aby urwał mi się film , nie upijam się - nie jestem imprezowiczem , do klubów chodzę bardzo rzadko , wolę do jakiejś knajpy , do muzeum , na wystawę , do kina albo na świeże powietrze - nigdy nie brałem narkotyków - nie palę papierosów , paliłem przez kilka miesięcy ale to było jeszcze w podstawówce - wstyd to napisać , ale nie miałem żadnej partnerki seksualnej - dzieci lubię , ale pewnie nigdy ich nie będę miał - moja kryminalna kartoteka jest czysta jak kartka papieru , nigdy nawet nie dostałem mandatu choć jeżdżę już prawie 10 lat - jestem spokojny , odnoszę wrażenie że za spokojny , dobre wychowanie też nie jest mi obce - nie wiem czy komuś się podobam czy nie , to kwestia indywidualna , ale dzieci w parku nie uciekają na mój widok - jestem szczupły Właśnie przez to co napisałem powyżej nigdy nie byłem w żadnym związku i chyba nigdy nie będę. Jestem za spokojny i zbyt nieśmiały :(

Gość a mój kochany poznał
już napisałam Ci na uczuciowym, ze MOŻE poznać! Mój kochany poznał mnie jak miał prawie 35 lat :-) a ja 28

Gość hola hola idź do idola
a gdzie foto?

Gość fsadfdsfs
kobiete możesz mieć łatwiej niż ci się to wydaje ale gwarantuje ci że nie będzie ci się podobać fakt że ona miała już w sobie penisy

Gość de23
na uczuciowym 28 latka szuka faceta, zagadaj p.s. skad jestes?

Gość 997 delikatet und raritet 666
dla Ciebie janlepsza jest kobieta przed trzydziestką taka i porządna! w żadnym wypadku dyskoptekówka czy baróka no chyba że na przelotny seks!