Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona samotnościa

czy jest tu ktos kto czuje sie samotny?

Polecane posty

bo ja mam doła strasznego, jest niedziela, nie mam co robic, nie mam z kim wyjsc, czuje ze zycie przelatuje mi miedzy palcami, jestem samotną dziewczyną, mam 24 lata i jestem ze ślaska, ktoś pogada?

Gość Hugo Boss
Ja amm 25 i jestem z KAto i tez jestem samotny :(

:) no widzisz... i co robisz zeby zabić tą samotnosc?

Gość Hugo Boss
Siedze na necie , ale siedzenie w domu troszke nudne , najchetniej bym gdzies wyskoczyl...

pracujesz? studiujesz? mieszkasz sam? bo ja obecnie nie mam nawet pracy, przynajmniej w pracy bym miała szanse z kims pogadac, zająć sie czym, a tak dupa, niby mieszkam z rodzinką, ale jakoś nie mam z nimi o czym gadać, każdy ma swój świat...a na necie to tez siedze zeby zabić czas, bo ilez mozna myslec o tym że nie ma sie co ze soba zrobic...

Gość Hugo Boss
Edukacje to juz skonczylem :) , pracuje , a siedze tak sam w domku bo wszyscy albo gdzies powyjezdzali albo sa ze swoimi dziewczynami itp

jesteś samotny, po przejsciach, czy od zawsze...? ale czyli na codzien masz z kim pogadać bo wnioskuje że mieszkasz z kims tylko teraz akurat wyjechali?? no widzisz, ja sie zwolniłam, myslałam ze szybko pojdzie znaleść coś nowego ale niestety nie ma szans.. szukam dniami i nocami i non stop beznadziejne oferty albo brak odezwu:|

Gość Hugo Boss
Tzn bylem z kims ale od paru ladnych miesiecy jestem sam , mieszkam z rodzina jeszcze ale wiesz jak to ze starszymi nie ma za bardzo z nimi o czym pogadac , a z ta praca to sie nie lam ja tez kiedys duplem za przeproszeniem papierami w pracy bo mnie tamta praca juz ostro wkurzala i znalazlem tylko moja branza akurat ktora sie zajmuje , to raczej nie problem znalesc race , trzymam kciuki aby i Tobie sie udalo :)

Gość takijeden...........
też jestem samotny i tez ze śląska

no bardzo dobrze to znam , też nie mam o czym z nimi gadac, też jestem sama od kilku miesięcy, najpierw było oki, ale teraz z dnia na dzien jest coraz gorzej, nuda, nuda, nuda, wyjde czasem ze znajomymi, ale każdy ma swoje życie, ja nie lubie sie "wkręcac na chama". A co do pracy no wiare mam cały czas, wiadomo że w końcu coś znajdę...

takijeden, to włącz sie do dyskujsi, im nas wiecej tym lepiej;) napisz nam cos o sobie, ile masz lat, skąd dokładnie, co porabiasz, czemu ci samotnie?

bo mam zmierzła żone która tylko kłutnie prowokuje

takijeden, to trzeba z żoną rozmawiaci wyjasnic sobie co ci sie nie podoba, to moze sie jakoś ułozy, najważniejsza jest szczera rozmowa i wzajemny szacunek, i jakos to bedzie

,, mów do słupa a słup jak dupa ,, tak jest z nią

Gość Hugo Boss
No to wspolczuje takijeden ciaglych klotni , to jest jedno z najgorszych co moze byc klocic sie caly czas z najblizsza osoba :(

to trzeba zastosować terapię wstrząsową, interpretacja dowolna, ja tez z byłbym non stop sie kłociłam, o bzdury.. w koncu sie rozeszlismy bo jak nie ma porozumienia to nic nie ma sensu...

Gość xcxcONAxcxc
Witam mozna sie dolaczyc?

zawsze musi mieć racje . przez te kłótnie zrobi ze mnie impotenta

Gość xcxcONAxcxc
annakaszamanna jestem w taiejsamej sytacji :(

to musisz się zmienić

annakaszamanna, moge powiedziec to samo co koledze, trzeba walczyc.... i albo sie uda albo nie.. xcOnaxc witamy:)

xcOnaxc skąd jesteś ile masz lat

Gość xcxcONAxcxc
Dzziekuje za mileprzywitanie :) u mnie taka samtonosc powoduje Jego rodzina... mze nieswiadomie ale jednak...

Gość xcxcONAxcxc
zach-pom, 21

jestes bardzo młoda

Gość xcxcONAxcxc
wiem, ale to nie znaczy ze problemy swiata codziennego mnie nie dotycza niestety...

Gość zgrecji
ja też czuje się samotna dzisiaj... telefon na chwilę pozwolił mi zapomnieć o tym, ale przecież nie będę cały dzień na telefonie siedzieć... ściągnęłam trochę piosenek, zrobiłam porządek w komputerze i znowu samotność... nawet tv nie pomaga...

xcxcONAxcxc napisz cos wiecej o sobie, ile masz lat czym sie zajmujesz ile razem jestescie czym on sie zajmuje jak czesto sie spotykacie i dlaczego. pare slow o mnie- 22 lata, aktualnie brak pracy z powodu braku doswiadczenia a jego nie mam jak zdobyc jak wszedzie tego wymagaja, w zwiazku 3 lata, chlopak pracuje dorywczo jak cos sie trafi i 23 lata ma, spotykamy sie coraz rzadziej, kiedys prawie codziennie i od razu byla tesknota, w tym miesacu tylko 3 razy. mieszkamy w tym samym miescie, coraz czesciej sie klocimy, o pierdoly ... i co wieczor siedze sama, od paru mies siedze na kafeteri, przynajmniej mam co robic i nie mysle o tym ze mi zle i samotnie

bo na samotnosc nic nie pomaga, tylko ze to jest najgorsze, nie chce dłuzej siedziec i użalać się nad sobą, chce zrobić coś co pozwoli mi na to zeby znowu chciało się życ...ale nie mam pomysłu..