Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Co tak naprawde sprawia, że mezczyzna jest "dobry w lozku".

Polecane posty

by czuc sie dobry w lozku. Mężczyzna poza znajomością tajników miłosnych powinien umiec zaoferować komfort fizyczny i psychiczny partnerce. A co oznacza takowe zapewnienie komfortu? Powienien nie dopuścić do niechcianej, ciąży kobiety. Zadbać o to by doznała ostatecznego spełnienia seksualnego ale i nie spotkało ją nic na co sie nie godzi, bo przeciez najważniejsza jest obopólna zgoda, tak?

Gość matacz ,,,...
co za brednie !!

Gość matacz ,,,...
a co wy kobiety oferujecie ...rozłozone nogi :)

Nie każda. Dla mnie seks to nie tylko spółkowanie dwoch osób obojga płci kończące sie orgazmem. Dla mnie to cos wiecej. Cos co ludzie do siebie czula. Dlatego tez wcale nie liczy sie niewiadomo jaki "sprzęt" i chwalenie sie ile to on nie zaliczył. Dla mnie wlasnie to jest brednia. Jesli moj partner daje mi taki komfort jest dla mnie najlepszy w lozku a nie "dobry"

Gość pewna statenoczość
- "Co tak naprawde sprawia, że mezczyzna jest "dobry w lozku". - odp.: jak to co, musi być dobry we wszystko co jest poza łóżkiem wtedy jest dobry $ *** $ :)

Gość pewna statecz noość
- "Co tak naprawde sprawia, że mezczyzna jest "dobry w lozku". - odp.: jak to co, musi być dobry we wszystko co jest poza łóżkiem wtedy jest dobry $ *** $ :)

Gość matacz ,,,...
jest dopasowanie jak fizyczne tak uczuciowe i psychiczne