Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALTERO

Kto ze starych "znajomych" jeszcze tu pisze?

Polecane posty

Gość Zuzanna Aamelia
O czym piszesz ksiazke?

Ja tu krótko jestem, bo dopiero 7 miesięcy, ale Ciebie Altero w ogóle nie kojarzę. Pierwszy raz Cię widzę na kafe.

No i bardzo dobrze, że mnie nie kojarzysz - znaczy to, że rzadko tu bywam :).

Gość Zuzanna Aamelia
Altero - badz kolega , napisz czyje to zdjecie

Gość Zuzanna Aamelia
Mysle, ze gdybys wstawil cudze zdjecie na to forum to jednak byloby przegiecie. A jesli to Twoje wlasne to jestes odwazny. Gdzie jest w takim razie ten uroczy niebieskooki blondyn z kreconymi lokami - jak to sie opisywales kiedys wczesniej?

Ooo pierwsze zdjęcie na którym widać uzębienie, czyli już ''po naprawie'' domyślam się. Zuzanna Aamelia - Z tych zdjęć wrzuconych na forum które pamiętam, to Alter na żadnym nie miał loczków a już na pewno nie był blondynem więc chyba pomyliłaś go z kimś innym.

Gość Zuzanna Aamelia
Wryl mi sie w pamiec jakis opis autorki , ze jest podobny do kogos tam, prawie do zludzenia i jak znalazlam na necie zdjecie tego sobowtora to byl to uroczy blondyn z kreconymi lokami. Nic nie wiem o zadnych wczesniejszych zdjeciach Altera a tym bardziej nic o jego /wczesniejszym/ uzebieniu. Czy tez bylo forografowane?

Gość Zuzanna Aamelia
Mialo byc --opis autorski . /czyli opis autora/

"Altero spadaj stad! po co tu wracasz i doope zawracasz?" Nie . "Ooo pierwsze zdjęcie na którym widać uzębienie, czyli już ''po naprawie'' domyślam się." No tak, aparatu już nie mam, choć po sprawie długo nie będzie jeszcze (płytka retencyjna na noc). No i minimalnie mi się efekt po kilku miesiącach popsuł mimo noszenia tej płytki, mam nadzieję, że to nie będzie postępować . "Zuzanna Aamelia - Z tych zdjęć wrzuconych na forum które pamiętam, to Alter na żadnym nie miał loczków a już na pewno nie był blondynem więc chyba pomyliłaś go z kimś innym." To były żarty z żelkiem, ze jestem podobny do Kurta Cobaina ;).

Gość Zuzanna Aamelia
Masz bardzo dobra pamiec. Zdjecie niezle. Mysle, ze znajdzie sie wiele kobiet ktore zechca na Ciebie zapolowac i ta tendencja bedzie rosla z wiekiem. Wspomniales wczesniej , ze miales kontakt z paniami sprzedajacymi uslugi seksualne. Odpowiesz na kilka pytan?

"Zdjecie niezle. Mysle, ze znajdzie sie wiele kobiet ktore zechca na Ciebie zapolowac i ta tendencja bedzie rosla z wiekiem." Będą do mnie strzelać :o? "Wspomniales wczesniej , ze miales kontakt z paniami sprzedajacymi uslugi seksualne. Odpowiesz na kilka pytan?" Z jedną panią, nie jestem stałym bywalcem ;). Dawaj.

Gość Zuzanna Aamelia
1. Jaki rodzaj seksu uprawialiście? 2. Jak długo trwał stosunek? 3. Czy ona wiedziała, że jesteś prawiczkiem? 4. Czy zdecydowałbyś się po raz kolejny na coś takiego?

Gość Zuzanna Aamelia
Zapomnialam poinformowac, to jestem ja-wtrace sie i ja.

4. Na dzień dzisiejszy NIE. 3. Nie byłem prawiczkiem. 2. Hmm, z 25 minut wszystko. 1. Oral + klasyczny. Jeszcze coś :classic_cool:. Po co ci takie rzeczy wiedzieć? Chociaż zakładam, że jesteś jakimś prawiczkiem kafeteryjnym pod przykrywką :P.

Gość Zuzanna Aamelia
I jak zwykle podszyw zdazyl zadzialac.... Mysle, ze w tej sytuacji nie ma co ciagnac tematu. Za duze ryzyko narazenia na chamstwo. Milego dnia nadal wszystkim zycze.

Gość gdzie te teamty
o 30 letnim prawiczku co ciągnęły się na 800 stron 😭

no ladnie sie temacik rozrosl Alter i tak sie to skonczy ze nalog wroci:P

"o 30 letnim prawiczku co ciągnęły się na 800 stron" To se ne vrati :o. "Wpuszczę spermę i będziemy mieli córeczkę" Dopuszczam jedynie oral, w ten sposób nic nie poczniemy :(.

"no ladnie sie temacik rozrosl Alter i tak sie to skonczy ze nalog wroci" Niestety moje nałogi są bardziej realne 😭. A Ty latawico co robisz na moim zacnym topiku :classic_cool:?

"w tej samej minucie? nie zalamuj mnie" Kolejny znak a Ty wciąż ślepa :P.