Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slawomir.samotny

Marzę o laniu na gołą pupe - czy to duże zboczenie ?

Polecane posty

Przyznam, że interesuję się spankingiem (lanie na gołą pupe) http://pl.wikipedia.org/wiki/Spanking Zastanawiam się skąd bierze się fantazjowanie o posmaku masochistycznym. Przecież na przykład fantazjowanie o laniu dotyczy scen związanych z zadawaniem bólu. Normalnie przecież nikt bólu nie lubi. Może chodzi tu o kontekst, ? Na przykład - pupa to strefa erogenna, jej dotykanie, głaskani, wypinanie podnieca tajemniczość...gdyż to strefa której zazwyczaj nie odsłaniamy - paradoksalnie uczucie strachu związane z ta sytuacją może też podniecać zwłaszcza gdy wyobrazimy sobie, że ktoś płci przeciwnej do kogo czujemy sympatie patrzy na nasze pośladki. - może trochę (dla niektórych osób) sentyment do dzieciństwa ?....kiedyś dana osba nabroiła wypinała się dostała lanie...i problem znikł ------------------- Pamiętam, że u nas w szkole podstawowej (na początku lat 80-tych XX wieku, mam lat 39 ) mieliśmy wychowawczynię, która stosowała kary wobec uczniów (kiedyś mocno pociągnęła mnie za ucho a jak podchodziła do mnie to przechodziły mnie dreszcze) Natomiast w świetlicy porządku pilnował nauczyciel, który stosował (tylko wobec chłopaków) zasadę ,,10 pasów na pupe" Jak któryś chłopak Coś przeskrobał to musiał przekładać się przez krzesło (nie przez oparcie tylko przez że tak powiem ,,siedzisko" Pan brał pasa (pamiętam, że pas był czarny szeroki) i uczeń dostawał mocnych 10 pasów (na oczach kolegów i koleżanek, uwaga .. nikt nie krzyczał !) Byłem w świetlicy grzeczny i jakoś mi się udało uniknąć tej kary ale sam widok wymierzania lania w pupe (10 pasów to już chyba lanie ?) był dla mnie czymś co napawał strachem. Wiele razy widziałem tą scenę i jakość podświadomie żałowałem, że nigdy wtedy nie byłem ukarany (na oczach koleżanek !) bardzo ważne jest, aby lanie wymierzane było w miłej atmosferze, aby na przykład po karze cielesnej pupa była posmarowana olejkiem, wtedy lanie wspomina się milej, Jeżeli ktoś jest bardzo niegrzeczna to ten rodzaj kary byłby wskazany.. Uważam zresztą, że porządne lanie na gołą pupe pełni znakomitą funkcję wychowawczą. Sam strach jest bardzo dyscyplinujący. Wówczs przed ewentualnym zrobieniem jakieś głupoty wyobrażasz sobie ojcowski skórzany pas i...odstępujesz od danego czynu (wagary, niedozwolny pocałunek z chłopakiem w miejscu publicznym, kłamstwo) albo czynu się dopuszczać ale wówczas nadchodzi ten moment w którym kara Cie nie minie. pozdrawiam Sławek slawomir.samotny@i nteria.pl

Gość to się już kwalifikuje
do psychologa. Bo spanking to dewiacja seksualna. Pozdrawiam ;)

Gość gość
No nie koniecznie. Polecam Greya

Gość gość
dzieci bite w dzieciństwie lubią przemoc w łóżku też

Gość gość
Grey to dewiant wymyślony przez upośledzonego anglosaskiego dewianta lubiącego być rżniętym przez afgańskiego wieśniaka w dolną część otworu o******czego