Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oanna30

jak rozmawiam z mężczyznami to są onieśmieleni i suszczają wzrok

Polecane posty

Gość oanna30

dlaczego tak robią ?

Gość sprawdzaja czy widac
ze nie tylko wzrok im sie spuscil :D

Gość |I|I|
może jesteś agresywna?

Gość oanna30
nie jestem agresywna,jestem miła rozmawiam i czuje ich skrępowanie,nie wiem dlaczego albo jak patrzę na takiego to czuje sie speszony nie rozumiem może wy rozumiecie

Gość Ullljaaa
Może jesteś nachalna?

Gość poka fote to pomyslimy
co z toba nie tak

Gość kocichrupek24
Nie każdy mężczyzna ma naturę samca alfa i lubi gdy kobieta zachowuje się zbyt swobodnie. Sądzę, że na tym polega Twój problem, że naruszasz strefę bezpieczeństwa innych ludzi. Jesteś gadatliwa i głośna czyż nie? Każdy facet lubi czuć się pewnie i nie podejmuje konfrontacji, jeśli uważa że kobieta nie jest tego warta. Nie chodzi o to jaka jesteś w rzeczywistości, ale na kogo się kreujesz. Wyluzuj trochę i nie wysilaj się tak bardzo to mężczyźni będą z Tobą rozmawiać.

Gość oanna30
zdarzyło się raz,drugi,nawet jak spotkałam sie pierwszy raz z dwoma panami to też szczególnie jeden był skrępowany nie wiem :O coś w wyglądzie ? charakterze ? może rzeczywiście jestem nachalna i nie wiem o tym :O ale chyba nie, bez przesady

Gość oanna30
nie jestem nachalna, prawde mówiąc też jestem nieśmiała nie narzucam się a już NIGDY NIKOGO nie dotykam , nie obejmuję, nie łapię nie o to chyba chodzi , kurcze , ciężko mi wpaść o co chodzi

Gość oanna30
może w mówieniu jestem pewna siebie i to peszy ale jak spotkam pana z pracy na korytarzu i nic nie mówię to on też jest jakby przejęty spotkaniem ze mną i sie peszy może beszczelnie patrzę ? :O

Gość oanna30
kurva ...jestem do dupy :O

Gość maliboo
hej, mialam podobny problem tez sie zastanwaialam dlaczgo spuszczaja ktos mi zasegurowal, ze mam nieswiezy oddech :D zastanawiam,sie czu troche nie jest tak jak napisal kocichrupek, zbytnia swoboda moze peszy.. ja jak o czyms mowie i sie rozkrece - byc moze troch pesze albo budze zazenowanie.? nie wiem a moze przygnaiatam inteligencja :D

Gość kocichrupek24
To czasem trudno wyjaśnić:) Wydaje mi się, że nie zdajesz sobie sprawy z tego jak odbierają Cię ludzie i jesteś zaskoczona ich reakcją. Może Twoją metodą na nieśmiałość jest udawanie pewności siebie i przez to krępujesz innych ludzi.

Gość oanna30
nawet nie zdążę jeszcze się rozkręcić i dobrze pogadać a oni juz są skrępowani zdarza mi sie to prawie przy każdym mężczyznie, PRAWIE KAŻDYM kiedyś poszłam w odwiedziny do kolegi, zaprosił mnie i był bardzo przejęty że u niego byłam,mylił słowa, wypadały mu rzeczy z rąk, telefon upuścił nie chcę tak, wolałabym wzbudzać luzacką atmosferę :(

Gość mistrz yooooda
mnie sie wydaje ze z ciebie poprostu niezla lachona jest. Generalnie faceci to tracą glowe i nie wiedzą gdzie patrzeć jak widzą dziewczyne która im sie podoba

Gość kocichrupek24
A może Ty jesteś jakaś mega laska ;D nie wspominałaś o tym:D

Gość maliboo
moze jestes baardzo atrakcyna, niektorzy mezczyzn robia sie bardzo nerwowoi w bliskim kontkackcie z takimi kobietami

Gość oanna30
uśmiecham się i chce być miła że aż gęba mnie boli a i tak wzbudzam jakis respekt,popłoch ,onieśmielenie NIE JESTEM PEWNA SIEBIE, na pewno NIGDY NIE MÓWIE O SEKSIE nie jestem beszczelna,na prawde i nie wiem dlaczego jestem w ten sposób odbierana

równie dobrze może być bardzo brzydka, tak samo to działa jak bycie bardzo atrakcyjną ;) ludzie boją się spojrzeć w twarz.

Gość oanna30
nie wiem czy jestem mega laska może , czyli może chodzi o urode , wygląd

Gość oanna30
nie jestem mega brzydka tzn mam 160 cm wzrostu ,szczupła ale mam dość duży biust myślicie że o to chodzi ?

Gość maliboo
jezeli dodatkowo jestes intelignetna, to podejrzewam ze moga czuc sie nieswojo no, ale chyba nie wszyscy faceci sie tak pesza w kontakcie z Toba? moze tylko ci mniej pewni siebie?

Gość mistrz yooooda
faceci to wzrokowcy wiec napewno chodzi o wygląd. Pokaż fotke to razem z gronem obecnych tu ekspertów rozwiążemy twój problem :D

Gość mistrz yooooda
hmm biust do dwa naprawde duże argumenty. Noś mniejszy dekolt:p

Gość maliboo
moze maja fantazje seksualne z Toba i Twoimi piersiami w roli glownej, i jak cie spotykaja na korytarzu to probuja zamaskowac fakt, ze strasznie na Ciebie maja ochote :P