Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oanna30

jak rozmawiam z mężczyznami to są onieśmieleni i suszczają wzrok

Polecane posty

Gość kocichrupek24
O rety wiesz ja znałem taką dziewczynę, która nie byłą jakąś super modelką a jednak w jej towarzystwie czułem się onieśmielony i trochę mi zajęło zanim się oswoiłem:D Chodziło nie o urodę, ani jej pewność siebie, ale sposób w jaki mówiła i patrzyła. Chodziło o jej spokój, opanowanie i taką swoistą wyniosłość:d Sama się z tego śmiała, ale tak było;D

Gość oanna30
chyba jestem trochę wyniosła ale niestety nie potrafię być inna nie mogę tego zmienić

Gość kocichrupek24
A skąd jesteś? masz 30 lat?

Gość xxxxxx6u6786988 ploi;opu
A ja myślę, że autorka tematu dobrze wie o co chodzi i ten wątek to taka kokieteria z jej strony....

Gość oanna30
tak mam 30 lat i obracam się w poważnym gronie ludzi jestem kokietką ? myśle że nie z racji pracy rozmawiam z wieloma mężczyznami,zauważyłam że ponad połowa facetów jest mną skrępowana , część patrzy na mnie i szczerzą zęby,tak jakby nie mogli powstrzymać śmiechu,jarzą sie do mnie. Pary potrafi patrzeć mi w oczy większość czasu ale to wyjątki

Gość oanna30
a znam takiego co nawet patrzy w bok i mówi do mnie albo patrzy na inną osobę siedzącą z nami i mówi do mnie nie wiem co to za metoda :O

Gość 997 delikatet und raritet 666
Albo jesteś za piękna albo za glupia? Albo za mądra czy za brzydka! tego to już nie wiem!