Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yftfhjkjlkjgjh

maluchy urodzone stycznie , luty 2010:D

Polecane posty

Gość kuki123
nasz z 19 01 i broi jak cholera raczkuje od 6 miesiąca i kłóci sie z dziadkiem :)po swojemu oczywiście sama słodycz

Gość kuki123
i ma całe 2 zęby:)

Gość zaraz rzygnę
pisać po polsku to to nie umie, a za robienie dzieci się bierze :O

Gość kuki123
spadaj nie jesteś w temacie:)

Nie jestem za porównywaniem dzieci. Każde dziecko się rozwija w swoim tempie i nie ma dzieci lepszych czy gorszych. Weronika 26.02.2010 r.

Gość kuki123
a po drugie to do dzieci za stara jestem bo to mój wnusio:)

Gość kuki123
autorka na pewno nie miała tak na myśli tylko chciała porównać

Gość zaraz rzygnę
a gimnazjum to chociaż mamusia skończyła? :P

zdziwila bys sie bo skonczylam gimnazjum technikum a teraz jestem na studiach . Siedzialo mi dziecko na kolanach i dlatego pewnie popelnilam bledy . Te mamy co mi normalnie odpowiedzialy moja dzisiaj juz staje na nogi jak myslicie to nie za wczesnie?

Gość goga261179
moj syn ur 01.01.2010 Sylwester na porodowce :).Nie lubi za bardzo mowic,ale od dawna raczkuje i chodzi przy meblach. Tez mysle,ze kazde dziecko jest inne. Czy sam je?reka tak,lyzeczka ja go karmie. Ogolnie to straszny urwis.Musze chowac wszystkie kable,laptopy,piloty i telefony.

Najlepsze zabawiki dla mojej wlansie to lapka na muchy laptop telefon i pilot od tv . Ja tez spedzilam slwestra i swieta w szpitalu ale bylo warto . Nikolka wlasnie zaczyna puszczec sie mebli i stawac sama:D juz sie niemoge doczekac kiedy bedzie biegac po domu na nozkach :)

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
ja urodziłam 25.01. moja to jest istny szatanek.na czworakach to biega już dawno,sama wstaje przy łóżku też chodzi.a jej najlepsza zabawa to kable,szuflady,kontakty,kuchenka gazowa i wszystko co ma guziki.oczy muszę mieć na około głowy.po swojemu mówi zamiast daj to da,jak coś żuci to da.no i mama

moja też ma 2 ząbki

i nic się nie zapowiada żeby wychodziły? mojej będą przebijać się następne dwa u góry

hej moja Lenka urodzila sie 02.02.2010. raczkuje od dawna tzn od jakichs 3 miesiecy, chodzi przy stole, łóżku sama jeszcze nie zebow ma 6 i wlasnie wyszly jej 3 nastepne czyli w sumie 9, straszny z niej szatan wlazi wszedzie, otwiera wszystkie szuflady, szafki i wywala wszystko a ja chodze i sprzatam po niej 100 razy na dzien

synio ur 25.01 mały szatan wrzeszczy, piszczy, wstaje w łóżeczku, biega za rączki po domu, pluje, gada po swojemu pokazuje paluszkiem na różne rzeczy, zeby go tam prowadzić lub tłumaczyć co to