Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana bardzo

pomóżcie mi czy w takiej sukience w tym wieku można wyjść za mąż?

Polecane posty

bardzo proszępomóżcie mi, troche mi głupio ubrać taka suknię w wtakim wieku, mnie się wydaje, że taką to może ubrać taka młoda dziewczyna, ja wiem 20-25 lat maksymalnie i że w wieku 35 lat kobieta głupio by w niej wyglądała

Gość .a w czym problem
? sukienka jak sukienka 35 lat to przecież dobry wiek i taka sukienka pasuje i wszystkie inne jakie Ci się podobają 🌼

nie wiem, może mam niesłuszne wątpliwości, mój narzeczony twierdzi, że gadam głupoty ale wiadomo, że kobieta w tym wieku to już jakaś młódka, ludzie mnie wyśmieją, że księżniczkę na starość chcę z siebie zrobić, tak wiem, mam się nie przejmować ludźmi ale jakoś mi głupio

Gość srutututu tralalala
jeśli masz się źle w niej czuć to chyba bez sensu,ale ja tam nie widzę nic złego w takiej sukience :)

Gość zgaga12
smialo mozesz brac slub w takiej sukience ;)

wiek odpowiedni, suknia ładna ale ta lamówka na dole nie bardzo mi się widzi, troche jak obszycie koca, mam nadzieje ze nie uraziłam:)

jasne, że nie uraziłaś :) to jest tak, że my mamy już dziecku kilkuletnie, nie wiem, bardzo mi się ta sukienka podoba, nie chciałabym iść w garsonce czy coś, mam jakieś takie dziwne obawy, że mogę wyjść na głupią, która na siłę się odmładza czy coś

Też jestem po30 i mam 2 dzieci i nie widzę nic złego w załozeniu takiej sukni!!!! gdybyś mini ubierała to moze i to by nie pasowało ale chyba nie ze wzgledu na wiek a na miejsce i powagę sytuacji. Uwazam ze nic złego w tej sukni nie ma wrecz przeciwnie jest bardzo ładna poza jednym detalem o którym pisałam, no ale to nie mój ślub i suknia:) Uważam ze jesli Tobie i męzowi sie podoba to najwazniejsze a inni i tak ocenia nawet jakbys miała na sobie suknie za 1milion:)

Suknia jest nie w moim stylu, jednak odpowiadając na twoje pytanie oczywiście, że możesz iść w normalnej sukni ślubnej. 35 lat to przecież nie starość jeszcze nie przesadzajmy. Jakbyś miała 60-70 lat to wtedy moglibyśmy się zastanawiać, choć ja dalej uważam, że Panna Młoda powinna wybierać takie suknie jakie jej się podobają i jakie podkreślą jej atuty a wiek nie ma tu nic do rzeczy.

dzięki wam serdeczne za opinie, muszę w takim razie przemyśleć sprawę, no wiecie, buzia już nie taka jak w wieku 20 lat :) i troche mi głupio, ale tak mi się podoba ... tak wiem, zawsze mnie obgadają, choćbym nie wiem co zrobiła, mój to się troche wkurza na mnie, że mam takie według niego głupie dylematy

Gość Fela z wesela
Daj spokój, jakie Ty masz dylematy ?? Brałam ślub też w tym wieku i sukienkę wybierałam pod kątem ładnego w niej wyglądania i żeby się mi podobała. Wiek nie mia tu zadnego znaczenia.

wiecie, że troszkę popwiłyście mi humor? bo byłam dzisiaj lekko przybita "wiekiem" wiem, że to jeszcze nie pełna starość, wiem ;)

Gość ale wiesz ta suknia jest
WSTRETNA widzialam takie suknie i nietety ale dol wyglada jak klosz z lampy brzdkie sztywne paskudne zero kobiecosci zwiewnosci taki klos robi z kobiety a co do wieku to smieszy mnie twoj dylemat a co wiek ma do rzeczy??

Gość ale wiesz ta suknia jest
poszukaj zdjec nie na modelce to zobaczysz brzydote tej sukni bo ja ja widzialam na zywo na pannach mlosdych

Zarówno fason jak i styl sukni są w porządku ale uważam, że eksperymenty kolorystyczne są nie na miejscu, zwłaszcza, że dla sukni ślubnej zarezerwowana jest biel i jej pochodne. Z mojego punktu widzenia dziewczynie 20-letniej w tym przypadku zarzucono by brak wiedzy czy obycia a kobiecie 30-letniej brak gustu. Uważam, że powinnaś podkreślić swoją urodę sukienką a nie wypełniać dość krzykliwą kolorystycznie sukienkę sobą. Jeśli chodzi o wiek to nie powinnaś mieć żadnych kompleksów, podobno kobiety są wtedy właśnie najpiększniejsze:D

Gość gfvsxfxfzxdxzs
akurat ta sukienka młodej 20-latce nie pasuje, bo jest ona bardzo dostojna, tak więc jest ona moim zdaniem w sam raz dla Ciebie, z tym że trzeba mieć do niej taka figure jak modelka, bo widziałam panne w tej kiecy ktora wygladała jak klocek :-P

Gość gfvsxfxfzxdxzs
no własnie zalezy jak Ty wyglądasz w wieku 35 lat, bo np. moja siostra ma tyle lat i wygląda jakby miała 28 maksymalnie, znam panią która ma 50 lat a ma figurę modelki, natomiast ja mam tylko 25 a wyglądam jak prosiaczek hehe głowa do góry!

Gość 35 to zaden powazny wiek
grunt,zeby ci pasowała do figury

Gość suknia odpowiednia
do wieku, ale brzydka niestety. generalnie jak założysz prostą, klasyczną suknię z nie za dużą ilością ozdób, to na pewno będzie dobrze. trochę też zależy od stanu Twojej skóry i figury; czy jesteś jędrna i nie pomarszczona, czy odwrotnie (co zdarza się u niektórych już po 23 roku życia - sama widziałam). w Twoim wieku odradzam księżniczki, a w każdym wieku krótko z przodu długo z tyłu.

Gość suknia odpowiednia
sama mam 31 lat i zdarza mi się być proszoną o dowód, ale widuję czasem dziewczyny o 10 lat młodsze ode mnie,które mają wysuszona i pomarszczoną od solarium skórę i zmarszczki koło oczu jak u starszej kobiety. kwestia genów i pielęgnacji, dlatego pytam.

Gość ola12121
Uwazam ze pasuje,to zalezy od ciebie czy tobie sie podoba i jak ty bys sie w niej czula,kieruj sie swoja opinial

ja rozumiem, że ona może się nie podobać innym kobietom, mnie się podoba, przez internet na pewno bym nie kupiła ślubnej tylko bym mierzyła więc wtedy zobaczyłabym co i jak odnośnie mojej figury, póki co jestem szczupłą osobą, mam 168cm i ważę 55-56kg. Odnośnie kolorów to ja właśnie nie chcę całkowicie białej lub ecri, chciałabym właśnie taką mieszaną. Mnie już nie o fason chodzi bo to jest tylko kwestia gustu, czyli każdy ma chyba inny, swój własny, ja się tylko wiekiem martwię, chociaż już trochę mniej.

nic sie nie mrtw, każdy ma inny gust i masz prawo do własnego, zakładaj tę suknię i tyle:) Twój ślub Twoje marzenia, nie ma co pytać na formu, bo zaraz tu się pojawia dobre wróżki które zepsuja Ci tylko humor:) Pozdrawiam i szczęscia na nowej drodze życia...la

dziękuję za te słowa i ... niedziękuję za życzenia ;)

Gość Miss Cole
Sliczna suknia - bardzo gustowna i elegancka i zdecydowanie tak! a wiek? wiek jest bardzo dobry :D

Gość 31 latka
W dniu ślubu będę miała 32 lata i mam zamiar założyć długą białą suknię - fason właśnie taki jak na zdjęciu i do tego welon. To ma być mój wymarzony i "wyczekany" dzień i taki włąśnie będzie:-)

Ja właśnie chcę ciężką suknię, taka mi się podoba.