Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotti

mieszkanie w Ząbkach?

Polecane posty

Gość beaciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bardzo fajne bloki są na ulicy podlesnej w ząbkach .Byłam tam ostatnio. Podobno ten sam deweloper buduje drugi blok po drugiej stronie ulicy .

Gość dotti
PIekar 12, faktycznie są ceny 5200 zł. za metr. I nie dotyczy to wybranych mieszkań (np. tylko tych znajdujących się na parterze), ale wszystkich albo przynajmniej większości. Mnie zainteresowało mieszkanie na 3 piętrze i pewnie w przyszłym tygodniu wybiorę się do biura dewelopera.

Gość general
Ząbki to napewno dobra alternatywa dla innych lokalizacji z ktorych trzeba dojechać do centrum, uwierz, że tym zatłoczonym pociągiem czasem dojadę szybciej niż busem niby kawałek..

Gość wolę ogolone
Tow Warszawie czy w Rembertowie?

Gość jkhgf
o kur-wa

Gość loxonka
"dotti says: PIekar 12, faktycznie są ceny 5200 zł. za metr. I nie dotyczy to wybranych mieszkań (np. tylko tych znajdujących się na parterze), ale wszystkich albo przynajmniej większości. Mnie zainteresowało mieszkanie na 3 piętrze i pewnie w przyszłym tygodniu wybiorę się do biura dewelopera." A wiesz, że mnie udało się dużo taniej kupić tam mieszkanie! Tak więc radzę negocjować, mogę Ci nawet dać kontakt do negocjatora, który nam pomagał w rozmowach i dzięki niemu kupiliśmy 15 procent taniej! Wstukaj w przeglądarkę www.negocjator.warszawa.pl a wyskoczą Ci wszystkie namiary.

Gość gość
grojecka216.com - Polecam wam te mieszkania. Jak dla mnie świetny wybór.

Gość gość
Ja się przymierzam do zakupu apartamentu na Włochach. Powstaje tutaj taka inwestycja jak Dom pod Orzechem (www.dom-pod-orzechem.pl). Apartament jest dwupoziomowy, z kominkiem, ogromną loggią, przestronnym salonem. Tanio nie jest, ale powiem tak – jak już mam gdzieś mieszkać, to chcę się czuć komfortowo. Inwestycja jest dokładnie na Śląskiej, blisko SKM i wylotu na autostradę.

Gość gość_Pati
A co powiecie na mieszkanie w Markach? Należą również do pierwszej strefy biletowej. Budują tam właśnie osiedle Metropolitan Park przy Wilczej. Świetne miejsce, dużo zieleni.

Gość gośćkasia
Byłam na wilczej w markach, dziura jakich mało! W dodatku bagniste tereny, ze nawet nie dało się autem jechać. Porażka

Gość gość
w Ząbkach klimat doskonały łagodny praktycznie nie ma zim bo blisko Kawęczyn i ciepły podmuch powietrza zeń....

Gość gość
Brak miejsc w przedszkolach szkołach, brak ulic, fatalny dojazd do pracy ponad 1 godz. do centrum z kilkoma przesiadkami, brak kina teatru ........basen i tunel to Wielkie osiągnięcie burmistrza, a w planach papierowych tramwaj za 50 lat ? Jedyna rozrywka to spacery po lesie z wózkiem.

Gość gość
jedno jest pewne nie zabraklo miejsca dla zadnego dziecka w przedszkolu powstalo nawet prywatne ale rodzice płaca tyle co za panstwowe to jest miasto ktore najszybciej rozwija sie w Polsce

Gość gość
Jakie miasto,to dziura,sypialnia Warszawy a nie miasto.

Gość gość
Pamiętaj, że nie każdy ciśnie się do Warszawy. Pełno rodzin wyjeżdża ze stolicy w poszukiwaniu spokoju i tańszych mieszkań. Ząbki to spokojne i naprawdę fajne miejsce niedaleko stolicy. O ile się nie mylę działa tam deweloper Lux Home.

Gość gość
i mieszkal tam kiedyś Henryk Niewiadomski pseudonim Dziad.

Gość Arnold

W Ząbkach polecam dewelopera Lux Home. Bardzo trafne inwestycje, pomieszczenia z nowoczesnym układem, świetna lokalizacja i atrakcyjne ceny. 

Gość Wierka

Ładne i nowoczesne inwestycje/mieszkania buduje Lux Home, deweloper znany w Ząbkach. Wysoki standard wykończenia, dobre lokalizacje i atrakcyjne ceny tylko to potwierdzają. 

Gość Filip

Mieszkam w Ząbkach na Powstańców od kilku lat i nie narzekam ☺ Dzieciak wychowany w domu, który nie wyobrażał sobie życia w bloku. No ale kupiliśmy mieszkanie z ogródkiem, więc jakaś tam namiastka domu jest. Poza tym blisko las, więc jest gdzie pobiegać.

Gość Kari_na

Ząbki są idealne dla ludzi lubiących święty spokój. Jak ktoś woli hulaszczy tryb życia i bogate życie rozrywkowe to nie polecam, bo się zanudzi na śmierć.

Gość Małgonia
17 godzin temu, Gość Kari_na napisał:

Ząbki są idealne dla ludzi lubiących święty spokój. Jak ktoś woli hulaszczy tryb życia i bogate życie rozrywkowe to nie polecam, bo się zanudzi na śmierć.

Bez przesady. Może centrum Warszawy to to nie jest, ale trochę knajpek jest, żeby wyjść ze znajomymi. Poza do Warszawy blisko 🙂

Gość Zofia

Nie wiem jak w innych częściach Ząbek, ale mieszkam przy Powstańców i jestem zadowolona. Ładna okolica, trochę fajnych miejsc, żeby wyskoczyć na rower, sąsiedztwo w porządku. No i ceny za metr nie zabijają 😉

Gość Lidia

A może ktoś poleci jakieś konkretne osiedle w Ząbkach? Szukamy tutaj mieszkania i chcemy zawęzić nasze poszukiwania 🙂

Gość Tola

Mieszkam na osiedlu Neptun i nie narzekam na życie tutaj. Warto sobie podejść do ich biura sprzedaży. Nasi znajomi też szukają mieszkania w okolicy i byli pod wrażeniem wirtualnego spaceru po oferowanych mieszkaniach Polnordu. Nie wiem jak to dokładnie wygląda i na czym polega, ale podobno fajny bajer 😉

Gość Janka

Byłam, polecam! Chodzisz po wybranych lokalach, które są już umeblowane. Otwiera oczy znacznie bardziej niż spacer po pustych mieszkaniach 😉

Gość Inez
22 godziny temu, Gość Tola napisał:

Mieszkam na osiedlu Neptun i nie narzekam na życie tutaj. Warto sobie podejść do ich biura sprzedaży. Nasi znajomi też szukają mieszkania w okolicy i byli pod wrażeniem wirtualnego spaceru po oferowanych mieszkaniach Polnordu. Nie wiem jak to dokładnie wygląda i na czym polega, ale podobno fajny bajer 😉

Deweloper to doświadczony gracz na rynku deweloperskim, buduje w całej Polsce. Jakość wykonania nie budzi zastrzeżeń, ale najlepiej po prostu zobaczyć na własne oczy, podjechać do biura sprzedaży. Można opowiadać i opowiadać, a bez wizyty na miejscu i tak nie uda się podjąć jakiejkolwiek decyzji ☺