Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Prosze pilnie o odpowiedz odnośnie ruchów dziecka...:(

Polecane posty

Gość sdfdss
moze dlatego ze wiekszosc z nas to mamy , niewiem dziewczyno twoje zycie,

Gość sdfdss
a swoja droga dziwie sie ze masz zdjecie swoje w stopce

Dajcie dziewczynie juz spokoj! Wedlug kazdego ginekologa dziecko ma prawo nie dawac sygnalow do 24 h. tez panikowalam jak mi sie malenstwo nie ruszalo po kilka godzin, ale teraz jestem na finiszu i wiem ze takie rzeczy sie zdarzaja i nalezy chwile opanowac swoje histerie bo nie ma nic gorszego niz nerwy w ciazy. A co do umoralniania to uwierzcie ze gdyby kazda kobitka jezdzila na pogotowie/ do lekarza po 5 godzinach nieruchliwosci dzidzi to sluzba zdrowia nie mialaby czasu dla prawdziwych tragedii.

Gość obrzydliwa kłamczucha

Gość obrzydliwa kłamczucha
z tej angellss! pamiętam jak pisala, że ma męża. teraz to chlopak? nie cierpie tej konfabulantki, mitomanki.

Gość olijankaanka
No prosze, Angellss taka bogata ze z blotem zmieszala matki co kupuja w ciuchlandach ubranka dla dzieci bo "po trupie" (tak sie wyrazila) zakladaja te ubranka a sama zaluje na paru groszy na taxi aby sprawdzic czy dziecko zyje. Obys miala dla kogo te nowiutkie ubranka kupowac bo w koncu jedynie do trumny kupisz te nowki z bazaru :O

Gość olijankaanka
Nikogo nie martwisz niczym :D Twoje dziecko i nie nasza sprawa. Ale jestes nieodpowiedzialna i tyle. Wrecz glupia :P

Gość zxdvchgbv
Dziewczyny nie przeginajcie :O Angellss bardzo się cieszę, że dziecko wreszcie dokazuje w brzuszku ! Kamień z serca :) Zdrówka życzę !

Gość olijankaanka
Owszem potrafie :P Tylko uslyszalas setki odpowiedzi a i tak robisz swoje. To po co pytasz? Durna jestes i tyle :P

To nie ja jestem durna bo ty nie potrafisz doczytac, ze dziecko się rusza więc rekreacyjnie mam jechac i posiedziec w szpitalu ?? Wyzywasz mnie, a Twoje wypowiedzi mówią same za siebie :) zxdvchgbv- dziękuje, a niektore kobiety poprostu nie rozumieją, ze pisząc tu martwiłam sie o swoje dziecko, a one szukają powodu, zeby dopiec... Życze tylko każdej, aby nie musiala byc w mojej sytuacji

Gość mmymrt
ciekawo czy po pogrzebie będziesz dalej taka madra :O

Gość axcdeqa
Angellss22 po co im odpisujesz? olej je :o

Gość Marcimoszka
Czy Wy się w ogóle zastanawiacie co piszecie ?? Brak słów...poza tym atakujecie Dziecko nienarodzone.

Gość saaamooołoszka29
Czy wy jestescie normalne ?? Widzicie co piszecie?? Jak mozna pisac takie rzeczy kobiecie zmartwionej o zycie swojego dziecka !!! Ciekawe, ktora z Was z takiego powodu brała by takse i jechala w obydwie strony, bardzo mnie to zastanawia i widze najwiecej sie udzielaja zakompleksione matki polki ktore obrazaja ta dziewczyne bo zazdroszcza jej tego jak wyglada. Ja akurat uwazam ze nie mam jej czego zazdroscic ale potrafie stwierdzic ze sliczna z niej dziewczyna i ciekawe ktora z was w ciazy wygladala tak szczuplo. Angelis nieodpisuj tym glupim dewotom

Gość khlkj
ladna dziewczynka to prawda:) ale fryzura niczym baba 40 letnia..i ten szary polski blond, w zadnym kraju nie widzialam tego koloru na mlodych dziewczynach procz Polski, a zwiedzilam duzo;) ale coz;) nie o wygladzie temat;) Angells powodzenia, ja bym zrobila to samo na Twoim miejscu i zreszta zrobilam,

Gość obludne?? dlaczego??
Bo prawde ci powiedzialy? Tym razem skonczylo sie dobrze ale nastepnym dziecko ci sie udusi bo ty pozalujez paru groszy na taksowke. Matke tez masz niezla :O ma w dupie jak widac i ciebie i wnuczke. PATOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość angelLs22 mA FAŁSZYWĄ GĘBĘ
HEHE I TEN FRYZ JAK STARA BABA - KOLOR MODNY W LATACH 90-TYCH :d

Gość bubbbbbbbyb
hehe

Gość Belzebubb77777
no i co Angells22 rusza sie ta twoja Blaszka? Zmien se fryzure bo wyglądasz w niej faktycznie jak stara rura a podejrzewam że nie masz więcej jak 30 lat. Do tego ten niemodny kolor włosów no......totalne bezguście.