Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfhguyuiuouioio;p

czy legalne jest pobieranie oplat na parkingu przy cmentarzu przez harcerzy???

Polecane posty

Gość fdfhguyuiuouioio;p

Parkowlam dzis na parkingu, przy cmentarzu, ktory codziennie jest bezplatny, a dzis harcerze pobierali oplate 6zl - nie byla to oplata dobrowolna - przynajmniej nie formułowali pytania czy ktos jest chetny do zaplaty ale nie zezwalali na parkowanie bez oplaty! Jest to parking publiczny, przy urzedzie miasta Krakowa - czy wiec pobieranie oplat jest legalne???

Gość xxxxxx6u6786988 ploi;opu
'też tam zapłaciłam. Podeszli do nas i powiedzieli "parking jest płatny". Nie wiem, zastanawialismy sie czy zadzwonić na policje żeby to sprawdzili, ale daliśmy sobie spokój. W sumie można było poprosić o okazanie zezwolenia na pobieranie opłat,,,,

Gość fdfhguyuiuouioio;p
tez zaplacilam, nie bede sie wyklocac o 6zl ale zastanwaia mnie podejscie tych harcerzy - to bezczelne - powinni pytac czy sie dorzuce na ich zbiorke, oplata powinna byc co laska badz co badz to parking z pieniedzy podatnikow, wkurza mnie podejscie tych harcerzy

Gość kocichrupek24
Trzeba im było powiedzieć żeby spierdalali. Ja tak zrobiłem i już.

Gość fdfhguyuiuouioio;p
szczerze mowiac nastepnym razem napewno tak zrobie, nie zaplace, choc ciekawa jestem czy to legalne, spytalabym strazy miejskiej nastepnym razem

Gość kocichrupek24
Tych baranów ze straży nie pytaj bo powiedzą Ci że masz zapłacić. Po prostu jak podejdą zielone skrzaty to im powiedz co to sugeruję. U mnie poskutkowało.