Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakterie coli

bakterie coli

Polecane posty

Gość bakterie coli

w mojej miejscowosci od 2 tygodni w wodzie sa bakterie coli a ogloszenie wisi dopiero od 3 dni jest napisane tylko zeby wode przegotowywac ani zadnych beczkowozow z woda czysta ani nic od 2 tygodni mamy skazona wode????????? co robic a ja jestem w ciazy i w niej sie kapie i gotuje na herbate i obiady masakra co moze mi grozic po zatruciu ????????

Gość parysa
Witaj, nie wiem skąd jesteś ale u mnie na wsi też od prawie dwóch tyg jest skażona woda i też bakt. coli.... i też jestem w ciąży:-) Woda śmierdzi mi strasznie, do picia i gotowania kupujemy wodę w butelkach, bo ja nawet herbaty z takiej nie ruszę, a co do mycia to z bólem jakoś to znoszę........... Ważne żeby nie pić tej wody surowej, gotować ją dłużej niż zwylke i powinno być ok. głowa do góry

U mnie kiedys tz byla skazona woda i tez akurat jak bylam w ciazy kupowalam do picia wode w bankach 5 L z biedronki a kapalam sie w takiej nic mi nie bylo . A jesli chodzi o picieto gdzies czytalam ze 2 razy trzeba wygotowac taka wode przed spozyciem .

Gość komputerowaaaa
o cholera to jakas epidemia chyba..... u mnie tez jest wlasnie woda zakazona! i tez jestem w ciazy..... mozna sie normalnie kapac w takiej wodzie??