Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo zagubionaaa

Potrzebuję rady.

Polecane posty

Gość Bardzo zagubionaaa

Cześć wiele razy opisywałam swoją historię na kafe. Tak w skrócie : mąż mnie bił, poniżał zdradzał itp długo z tym walczyłam w końcu się wyprowadził. Większym problemem jest teraz to, że zostałam z dzieckiem, rachunkami, bez pracy i mam 13zł w portfelu. Rodziny nie mam, znajomych, którzy mogliby mi pomóc również. Po dłuższych namysłach nie mam innej możliwości niż sponsoring. W grę wchodzi tylko oral. Ale strasznie się boję. Miałam tylko dwóch partnerów. Jak to zaaranżować? Gdzie to robić? Aby było bezpiecznie. Proszę mnie tutaj nie wyzywać. Dziecko musi jeść a ja nic więcej już nie mogę zrobić..

Gość potrzebujący porady
a skąd jesteś ?

Gość Bardzo zagubionaaa
Poznań

Gość potrzebujący porady
a to za daleko. a ile za anal ?

idż do Pomocy Społecznej! nie warto sie puszczać za nic na świecie! w dodatku oralnie! to szczyt zboczenia! możesz złapać różne wirusy w tym HBS, HPV a nawet HIV i komu pomożesz? opamiętaj się! poszukaj miłości... partnera który cię pokocha i ci pomoze... załóż sprawę o alimenty temu pajacowi co cię zostawił! nie poniżaj się sama!

Gość Zimna suka do kwadratu
Szanuj sie kobieto. A ty potrzebujacy rady puknij sie w pusty łeb!

dokładnie zgadzam sie z Casterem. dziecko Ci po latach wygarnie ze wolalo glodne chodzic niz miec matke dziwke i zeby koledzy sie z niego smiali. szukaj pracy, korzystaj z opieki spolecznej i szukaj normalnego faceta ;) wyjdz z domu i rusz sie na pewno kogos poznasz ;)

nawet pozycz od kogoś pieniadze! poproś sąsiadów o pomoc... ludzie w naszym kraju zawistni ale pomocni jak trzeba! albo stań pod kościołem! to mniejszy wstyd!

Gość Bardzo zagubionaaa
Pisałam wiele razy tutaj. I naprawdę nie mam już sił pisac po raz kolejny !. Nie mam gdzie ani jak zostawić dziecka! Za mieszkanie płacę 1000zł. mam do zapłaty dokładnie 10tego plus tyle samo za gaz. Nie jestem w stanie tyle zarobić a nawet nie mam jak bo z dzieckiem na rękach nie pójdę. A do tego kogoś kto pisał, że mam iść do pomocy społecznej1 BYŁAM I TAM I NA POLICJI! W TAKIEJ SYTUACJI NA UCHO MI SZEPNĘŁA DZIELNICOWA, ZE JAK NIE CHCE STRACIĆ DZIECKA TO MAM NIE PRZYCHODZIĆ BO KOLEJNYM RAZEM IDZIE SPRAWA DO SĄDU RODZINNEGO I ODBIERAJĄ MI DZIECKO. Takie mamy pojebane prawo w polsce. Byłam nawet w kościele. Myślicie, ze nie próbowałam? Że to jest takie proste? nie jest... Jak sobie to wyobrażacie? Jak mam wytłumaczyć dziecku, że dzisiaj nie dostanie jeść bo nie mam pieniędzy! 2 letniemu dziecku!

no tak... :/ ale mimo wszystko alimenty powinnas zalozyc. po za tym zloz dokumenty w urzedzie zeby znalesc prace, prawdopodobnie bedziesz musiala wypelnic kwestionariusz ile chccesz zarabiac i na jakie zmiany pracowac. jak chcesz szybko dostac prace to zaznacz najnizsza srednia krajowa i praca na 3 zmiany, od razu sie cos znajdzie a z czasem zaczniesz wiecej zarabiac. moj tata tak zrobil a teraz zarabia 2000zl miesiecznie. ale nie puszczaj sie! jedzenie pozyczaj od sasiadow na pewno cie zrozumieja i wszyscy razem zawsze kupia cos dodatkowego, zajmij sie szukaniem pracy

Gość Bardzo zagubionaaa
Nie potrzebuję umoralniania. Bo w życiu nie zdecydowałabym się na coś takiego i doskonale wiem o czym mówicie. Ale co mam kurwa zrobić? Skrobać tynk ze ścian i dać dziecku do zjedzenia? Najbliższą opiekę do dziecka będę mieć w marcu a do tego czasu mam w mrozie z dzieckiem na chodnku spać? Ktoś pisał o znalezieniu mężczyzny. Nie potrafię już... wielu mi proponowało, nie umiem nie potrafię. Każdego traktuję z góry, nie potrafię zufać.Wiem, ze każdy ma nieszczere intencje. A sąsiedzi? Ile dadzą 10zł... na ile to starczy? Myślisz, ze ktoś mnie będzie utrzymywał tylko dlatego, że mam źle? Ludzie to mają w duupie

Gość Bardzo zagubionaaa
Chodzi ci o bezrobocie. Byłam na nim ale nie zjawiłam się na wizycie i na kolejnej mogę być za 3 miesiące. A zeby pójść do pracy nie mam z kim zostawić małego. Sąsiada mam tylko jednego, którego znam z widzenia. Sąsiadów reszty nie znam bo prawie od roku nie wychodziłam z domu. A kto opłaci mieszkanie?

Gość Bardzo zagubionaaa
Staszek ty moze byś tak zrobił.... Ale ja wolę siebie poświęcić i siebie nie szanować ale dziecku dać to co najlepsze. To się nazywa miłość. A oddanie do domu dziecka to jest pójście na łatwizne i jeszcze większy chłam niż kurestwo.

Gość weźźźźźźźźźźźźźxxxx
a jesli mialabys oralnie za kase facetom robic cos to przy dziecku? skoro nie masz gdzie go zostawic to z dzieckiem bys lazila po klientach??? weź no

Gość Bardzo zagubionaaa
weź,,,, no co ty aż tak mnie nie pojebało. Mam koleżankę, która na maks godzine- dwie może zostać z dzieckiem.

wiec czas wyjsc z domu, poznac sasiadow, moze to przyjazni ludzie ;) niech nie dawaja kasy tylko jedzienie kazdy na pewno raz w tygodniu jedzie na zakupy, wiec popros czy jeden moglby Ci kupic chleb, inny make itd. kilka zloty chyba nikomu nie zaszkodzi. jak nie sprobojesz to sie nie dowiesz, najwyzej sie nie zgodza ale nawet nie sprrobowalas a juz chcesz sie posuwac do takiego kroku zeby sie sprzedac, naprawde nie rob tego, to jest ostateczne, dopiero kiedy wyprobowalas juz wszystkie metody, a tego przeciez nie zrobilas ;)

Gość Bardzo zagubionaaa
Miłością nie... ale mogę dac miłość i poświecając siebie jedzenie. No tak ale nadal to jest tylko jedzenie od sąsiadów. A co z dachem nad głową? Rachunkami ? Nikt nie zapłaci i dobrze o tym wiesz nie oszukuj się. A jak ktoś nawet pomoże to tydzień, dwa... nikt nie będzie tego robił miesiącami ... Spójrz jak żebrają ludzie na ulicy. Radko kiedy ktoś coś wrzuci... Ile razy ty przechodziłaś obojętnie? No tak tylko to są ludzie już bez niczego jak są brudni i śmierdzący to tym bardziej nikt nie pomoże. Bo od razu myślą, że to żul.

Gość weźźźźźźźźźźźźźxxxx
Ale dlaczego jesli mialabys zdecydowac sie na taka opcje zarabiania to akurat oralnie?? to jest okropne. W ogole sprzedawanie siebie jest okropne, ale co innego zamknac oczy i przeczekac to niz lizac mu to. Ja nie jestem w stanie tego zrobic chlopakowi, a oblesnemu facetowi jakiemus. Moze lepiej znaleźć stalego jednego tylko partnera - sponsora i raz na jakis czas spotykalabys sie z nim za kase to zawsze lepsze niz robienie tego wielu facetom. Owszem to tez jest sprzedanie siebie, ale chyba czulabys sie z tym ciut lepiej niz lizac fiuty wielu facetom po kilkadziesiat zlotych OHYDA

już sam nie wiem co napisać... masz trudną sytuację i cięzko z tego wybrnąc... może zgłoś się do jakijś fundacji samotnych matek? można tam podobno nawet zamieszkać jak sytuacja kobiety jest naprawde trudna... sprzedawać swoje ciało zawsze możesz... wykorzystaj najpierw inne mozliwości.. w necie poszukaj informacji o domach samotnej matki i instytucja wsparcia dla osób w takiej sytuacji...

masz racje. bez pracy przekichane, musisz ja znalesc! a najlepiej wyjdz z domu i szukaj faceta i nie mysl ze nikt nie jest godny zaufania ;) na pewno znajdzie sie mezczyzna ktory pokocha Ciebie i Twoje slodkie malenstwo i zechce sie wami zaoopiekowac, nie traktuj mezczyzn tak z gory. wiem ze to co przezylas to straszne ale nie kazdy mezczyzna taki jest i nie zasluguja na takie odpychanie przez Ciebie, czuja ze cierpia za bledy twojego bylego

Gość Bardzo zagubionaaa
Oczywiście mi chodziło o jednego sponosra! Tylko oral dlatego, ze moje ciało jest po ciąży zniszczone obsypane w rozstępach i nie zbyt pociagające. Zresztą ja nie potrafię... długo przyzwyczajam sie do partnera i leże jak kłoda więc raczej żaden facet nie będzie chciał płacić za coś takiego. Jeżeli chodzi o poznanie nowego faceta... to naprawdę się boję. Poza tym nie chcę być po raz kolejny uzależniona od faceta i mieć non stop wypominane skibkę chleba.

rozumiem twoje obawy, ale jak nie sprobojesz to bedziesz zalowac. to co chcesz zrobic to ostateczne po wyprobowaniu wszystkich metod! to jest przykre i twoja sytuacja i to co chcesz zrobic, masz jakas rodzine?

Gość g0s1a82
Wiesz co mnie się wydaje,że będzie gorzej jeżeli zaczniesz zarabiać w ten sposób życzliwych ludzi nigdy nie brakuje niech ktoś doniesie że się tym zajmujesz to dziecko na pewno Ci odbiorą.

Gość g0s1a82
Na pewno są jakieś organizacje które pomagają kobietą w Twojej sytuacji musisz szukać.Iść do jakiegoś prawnika co udziela darmowych porad może on ci doradzi z prawnego punktu widzenia co Ci się należy.