Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielonaa cytrynka

Czy 25-latka z 2-dzieci ma szanse na milosc?

Polecane posty

Gość Zielonaa cytrynka

czy juz wszystko stracone?

Gość epsilon26
Szansa jest zawsze tylko wazne czy dasz tej szansie sprobowac i czy ja zobaczysz jak bedzie kolo ciebie Zycze powodzenia

dzięki, jakoś się boje ze nie ma, nie jestem stara, myślę ze jestem atrakcyjna, szczupła,nie głupia,ale mam 2 dzieci i myślę ze to mogloby być przeszkoda dla potencjalnego faceta, wiec tak sobie pomyślałam ze muszę juz byc do końca życia sama

Gość Dzikusssska
ja ostatnio usłyszałam "wybacz,ja sie na to nie piszę,nie udźwignę tego"...wiec przestałąm szukac i łudzic sie,ze kiedys jeszcze...

Gość Gqws-2
Patrząc na moją sąsiadkę, która mając trójkę dzieci poznała faceta, to szanse jakieś tam masz.

Gość Dzikusssska
wiedziałąm,ze padnie to pytanie...moze odpowiem choc to nie moj temat nie szukam sponsora-bo zarabiam sama ani ojca do dzieci-bo go mają szukam partnera kogos kto pokocha mnie wesprze przytuli zatroszczy sie krde!!!!!!! nie wymagam siedzenia w piaskownicy tylko dostrzezenia,ze jestem kobietą!

Gość werererew
Ja dklad mam dziecko poznaje facetow , ktory te maja dziecko.

Gość Dzikusssska
ja spotykam jedynie chcetnych na OneNightStand a to nie dla mnie:O wtf:O

Jakoś nogi wcześniej rozłożyłaś dla bawidamka i nie myślałaś o konsekwencjach a teraz wybrzydzasz.

po co robiłaś sobie 2 dzieci z takim gnojem? :o ja na miejscu faceta nie podjęłabym się wychowania dwójki cudzych dzieci. jako kobieta też nie, chyba, że facet byłby wdowcem.

Gość wooooooooooooooow
:D Masz powody do dumy

Gość lollipopppp
ja co prawda mam 1 dziecko ale bez problemu znalazłam mężczyzne swojego życia i wkurza mnie,że "samotne matki" przez nasze polskie społeczństwo wrzucane są do jednego wora

Masz ogromna szanse na milosc! Jezeli bedziesz kochala swoje dzieci,z pewnoscia i one beda kochaly Ciebie :)

"i wkurza mnie,że "samotne matki" przez nasze polskie społeczństwo wrzucane są do jednego wora" O ile facet nie zginął w wypadku to czemu mamy mieć dobre zdanie o kimś kto wybrał sobie faceta który unika wszelkiej odpowiedzialności?

""samotne matki" przez nasze polskie społeczństwo wrzucane są do jednego wora" i topione z kamieniem u szyi? :P

Gość Dzikusssska
bo nigdy nie wiesz,tworzac rodzinę,czy facet nie przydzie pewnego pieknego dnia i nie kopnie w tyłek...co Ty gadasz Darker???myslisz,ze majac dwojke dzieci nie mysli sie o danym zwiazku z ich ojcem juz do konca??????TO,ZE ODSZEDFŁ BO SIE ZAKOCHAŁ TO CO?MAM SOBIE ZYŁY PODCIAC?????

Gość ludzie sie nie zmianiaja
z dnia na dzien czy do waszych tepych glow to w koncu dojdzie? Musial to naprawde ukrywac a wy tego nie widzieliscie bo motylki byly :O

"bo nigdy nie wiesz,tworzac rodzinę, czy facet nie przydzie pewnego pieknego dnia i nie kopnie w tyłek" Dlatego wezmę sobie największego cwaniaka w okolicy i może się ułoży. Dobra strategia. "TO CO?MAM SOBIE ZYŁY PODCIAC?????" Teraz to dzieciaków szkoda tylko.

"Musial to naprawde ukrywac a wy tego nie widzieliscie bo motylki byly " Nie motylki tylko hormony. Skutki myślenia kroczem. Mija z menopauzą.

Gość lollipoppppopopo op o p
"O ile facet nie zginął w wypadku to czemu mamy mieć dobre zdanie o kimś kto wybrał sobie faceta który unika wszelkiej odpowiedzialności? " TAKIE OTO PYTANIA MOGĄ ZADAWAC JAKIEŚ DURNOWATE NIEDOJRZAŁE BABY ALBO DZIECIAKI taa wiem teraz odgrzą się na mnie :)

Gość lollipoppppopopo op o p
tak wiemm jeszcze *y bo będą ptały co to znaczy "odgrzą" bo są takie bystre i kąśliwe ulalala pff

Problem jest tego typu, ze w wypadku kiedy panna ma dziecko, to facet nie wiaze sie z nia, tylko z calym inwentarzem. Nie kazdy facet chce byc takim przybieranym tatusiem, wychowujac nie swoje dzieci. Do tego dochodzi fakt ze faktycznie w polszy wiocha jest, jak ktos wychowuje nie swoje dziecko to jest uwazany za frajera, zamiast traktowany z szacunkiem. Matka to napewno jakas dupodajka, i cala rodzina z zalozenia to patola. No ciemnogrod co poradzic. Natomiast mysle ze kazda kobieta ma prawo do milosci. W kazdym wieku, nawet z 3 dzieci. Troche tylko szkoda w sumie, ze kobiety sobie szukaja najpeirw nieodpowiedzialnych facetow, a pozniej zrzucaja obowiazek wychowania na kogos innego. Ja osobiscie nie chcialbym takiej sytuacji, bo to swiadczy po prostu o tym ze kobieta nie potrafila sie zorientowac w sytuacji co do tego, jaki jest to facet. Albo nawet jej to nei interesowala bo przeciez byl taki cudowny... A ja po prostu lubie, inteligentne kobiety.

"TAKIE OTO PYTANIA MOGĄ ZADAWAC JAKIEŚ DURNOWATE NIEDOJRZAŁE BABY ALBO DZIECIAKI" Za to zrobienie sobie dzieciaka z nieodpowiedzialnym kretynem to wyraz dojrzałości.

Gość Dzikusssska
Darker mylisz sie wrecz cholernie! bylam z nim od 16go roku zycia,bylismy dla siebie pierwszymi partnerami,nie wyobrazałam sobie zycia z kims innym,nagle po dziesieciu latach zakonczyl wszystko,bez wyrzutow sumienia,wyrzucil,wszystko oddał jej,zaczynam od zera,sama.Nie mysle teraz o zwiazku,za bardzo boli,nie wiem w ogóle czy kiedykolwiek z kims bede,moze tak jest lepiej.wiec nie oceniaj bo za mało widocznie znasz zycie twierdzac,ze kazda wybiera gnojka.byl ok,kochałąm,zreszta nadal go kocham,mimo tego co zrobil dobranoc

"bylam z nim od 16go roku zycia,bylismy dla siebie pierwszymi partnerami" przykro mi to mówić, ale dziecinne związki przeważnie tak się kończą, tzn. rozpadem.