Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielonaa cytrynka

Czy 25-latka z 2-dzieci ma szanse na milosc?

Polecane posty

Gość Dzikusssska
mozecie sobie mowic i bluzgac jak chcecie.ja jestem z siebie dumna bo haruję jak dzika mrówka zeby zapewnic im godziwy byt.I nie jest mi lekko,łatwo czy przyjemnie,bywa,ze spie po 3 godziny na dobe,praca,obowiazki.Ale jestem dumna z siebie,ze sie nie poddałam i co jak co ale samotne mamy to najbardziej pracowite kobiety bo one nie mogą sobie pozwolic na chcoby dzien wolnego czy lajtowe spedzenie weekendu,i dlatego jestem sama.z wyboru.bo nie chce byc zabawką ani nie chce by ktowkolwiek mowil o mnie,ze kogokolwiek chce złapac na piekne oczy by został wychowywaczem i sponsorem mnie i mojej przeszłosci.Koniec

Gość lollipoppppopopo op o p
Darker mocno atakujesz, czy ty masz jakies problemy??? Może mogę ci w czyms pomóc, doradzić bo widzę,że sobie nie radzisz

też uważam,że samotne matki są bardzo silne szczególnie jak mieszkają zupełnie same z takim dzieckiem, godzą wszystkie obowiązki a młode przy tym jeszcze studiują to coś wielkiego

Dzikusssska: nikt nie bedzie na Ciebie bluzgal. Ja takie osoby jak Ty podziwiam ze wzgledu na to, co robia, ale to nie zmienia faktow. Natomiast musisz wiedziec, ze jezeli jakis facet sie Toba zainteresuje, to nie mozesz myslec w tych kategoriach, ze zlapiesz go zeby Ci sponsorowal rodzinke czy cos. Jezeli sie facet w cos takiego pakuje to znaczy ze jest pewny tego co robi. I jedynie trzeba sprawdzic czy wystarcajaco odpowiedzialny no i tyle. Co do Twojej historii, to mnie akurat nie dziwi ze nie wyszlo. W wieku 16 lat wiazac sie z nim no coz, jaka wiedze moglas wtedy miec na temat tego czy to ktos odpowiedzialny czy nie. No coz, bywa.

"Może mogę ci w czyms pomóc, doradzić bo widzę,że sobie nie radzisz" Wątpię aby twoja pomoc była cokolwiek warta ale dziękuje za ofertę.

moim zdaniem jest jeszcze kwestia wchowania i w przypadku 16latki zachodzącej w ciążę to wina rodziców -poniekąd

ahaaa i do tych co czepiają się s.m. - to one już nie mogą decydować wg.was o swoim życiu bo urodziły dziecko? ale wy pewnie możecie zmieniac partnerów jak rękawiczki heh - logiczne myślenie kłania się wam właśnie 🖐️

Gość Dzikusssska
z tym decydowaniem jest roznie,bo bedac samotną matką harującą na zapewnienie godziwych warunkow czasem brakuje chwili wolnej...są ograniczenia i szczerze trzeba przyznac,ze nie dysponujemy czasem jak wolne i bez zobowiazan...i to jest jakis tam minus.Poza tym ja akurat zdaje sobie sprawe,ze majac lat nascie nie mysli sie racjonalnie ale tak sie złozyło,kochałam go i teraz kiedy patrze na dzieci wiem,ze gdyby nie one,w momencie takiego ciosu popełniłabym głupstwo...bo chciałam,bo zawalił sie moj swiat,bo chciałąm z nim doczekac domu z psem,hustawką i szeregiem wnuczat.noszsz krcze nie wyszło.wiem,ze dzieki tym małym szkrabkom zyje.nie popełniłam goopstwa.moj wybor co do ojca dzieci,meza moze nie byl do konca "dojrzały" ale dla mnie byl całym swiatem i kompromisami,codzienną walką o zwiazek ,próbowałąm stworzyc naprawde cos fajnego.nie wyszło bo sie zakochał...a ja?mam dzieci.za mezczyzną,który pokocha mnie całą i w szczegole tesknie i marze.ale wiem,ze raczej to tylko sfera marzen.samotnosc to moj wybor.

Gość zwykly
Zielona. Myslalas o psychologu czy juz nie ma Twoim zdaniem szans na poprawe? Jeli nie ma to sprobuj sama wtedy latwiej moze bedzie. Powodzenia. Dzikuska. Szacun. Sprobuj znalezc czas dla siebie. Wtedy znajdzie sie to czego Ci trzeba. Darker. Nie pomagasz, wiec po co trolujesz? Idz sobie.

Gość gość
dzisiaj autorka ma 31lat i zapewne kilku tatusiów sie przewinęło :D :D ale co tam, chciała byc młoda mamą , aby jej nikt nie powiedział,że babcia po wnuczka przyszła :D a to ,że dzieci mają zryte łby tymi wujkami-tatusiami to juz te wywłoki nie obchodzi

Gość gość
gardze babami co mają dzieci i zmieniają tatusiów GARDZEEEE, od tego jest młodośc, powinny się wyszalec a nie nadstawiac dziury z dziecmi na rękach

Gość gość
Nie powinno sie dzieciom fundowac co jakis czas nowego wujka ale jesli znajdzie sie odpowiedzialny mezczyzna ktory bedzie chciał zwiazac sie z samotną matką to czemu jej odmawiac szczescia?zeby nie było nie jestem jedną z nich ale widze ze czesto są to kobiety bardziej pracowite zaradne i odpowiedzialne niz te dzisiejsze singielki..nie zauwazylam tez zeby były desperatkami szukającymi jelenia o co są czesto oskarzane

Gość gość
oczywiście,że nie szukają jelenia, żadna sie nie przyzna do tego, grają dziećmi na uczuciach, słów uzywac nie muszą :D RUMUNKI yye..ba...ne

Gość zwykly
Rzeczywiscie. Nie zauwazylem, ze to stary watek. Jedno jest jednak pewne. Liczba troli w ciagu 6 lat przyrosla...

Gość gość
Masz duże szanse by mieć pięcioro bachorów, każde z innym.