Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freddrie5680

faceci co najbardziej pociąga was u kobiet?

Polecane posty

Gość oh my good
Osobowość to podstawa i patrzcie na matki kobiet jak bedzie wyglądać za 20 lat to ważne bo najpiękniejsza twarz i figura z wiekiem przemija a zostaje to co najcenniejsze osobowość. Jestem kobietą ale myśle że jak na jden sex ważna jest figura fajna pupa jedr ne piersi fajne nogi twarz nie gra roli ale tu tez pojawia sie osobowośc może być cudna kobieta zpięknym tyłkiemcudnym piersiami i nogami a pasywna w łóżku a może być szra mysz wręcz bryzdal który jest aniołem rozkoszy w łóżku a to wynika z osobowości i nie pisze tego dlatego żebym była jakąś grubą laską z obwisłym cycem tylko lata praktyki mnie do tego skłoniły

Nie ma kobiet z natury złych, znaczy są ale jest ich mało. Dlaczego mamy zakładać że każda babka ze zgrabnym cycem to jakaś ostatnia menda o charakterze nie do wytrzymania przez dłużej niż 5 min.

oh my good Osobowość to podstawa i patrzcie na matki kobiet jak bedzie wyglądać za 20 lat to ważne bo najpiękniejsza twarz i figura z wiekiem przemija a zostaje to co najcenniejsze osobowość. Jestem kobietą...... Właśnie, jesteś kobietą i dlatego piszesz takie bzdury. Osobowość jest ważna w stałym związku, ale bez wyglądu facet nawet nie będzie jej chciał opznać. Z samą osobowością nie masz szans. Ja wyznaję zasadę: 1/3 wygląd, 1/3 sex, 1/3 osobowość i lepiej żeby kobieta miała to wszystko po równo.

mój facet mówi : ( i ja mu wierzę ) - jesteśmy WZROKOWCAMI !!!! Więc fajnie ,że z ciebie taka extra dupa , bo lubie patrzeć a że do tego mądra to i lepiej ;-)