Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona dwudziestka

Boję sie wrócic do domu po ciemku

Polecane posty

Za godzinę muszę wyjść z domu przejść 15 minut na przystanek poczekać na autobus przejechać nim około 30 minut wysiąść na chuligańskiej dzielnicy mojego miasta i potem przejść 2km przez wieś gdzie droga jest kiepsko oświetlona. Kurde boję się po zmroku chodzić sama. Będę miała zajebistego stresa na miejsce dotrę po 23 i cholera chyba się zesram ze strachu w gacie. Jestem dziewczyną mam 20 lat. Może to nic trudnego, ale się boję. Boję się sama łazić po ulicach, boję się jeździć autobusami o tej porze, a muszę wrócić do domu nie umiem się bić:(

Właśnie muszę właśnie dowiedziałam się, że moja mama spadła ze schodów i strasznie sie poobijała i nie może nic zrobić. Zadzwoniła po mnie więc muszę przecież jej pomóc. Mam stresa, a chłopak w pracy :( no a ja się boję ciemnosci jak jakieś dziecko, ale mam wrazenie zawsze ze ktos gdzies stoi ze idzie za mna ruszy sie cos w krzakach to ja zamieram

bo np. gwałtów się nie boję , nawet gdzieś w skrytosci ducha o nich marzę ale u nas na dzielnicy tylko łobuzy i zlodziejaszki grasują nie słyszałam o jakimś porządnym jurnym gwałcicielu

Sobota wieczorem i niedziela rano, to najniebezpieczniejsze dni w tygodniu. Lepiej weź nóż ze sobą. I użyj tylko w momencie bezpośredniego napadu. Tylko niespodziewanie, nie groź nim nikomu. A jak nie to zawsze atakuj jadra - nogą, rąką, czy czym kolwiek, lub oczy kciukami.

Jejku.. aż tak źle to ja chyba pojadę teksówką kupe kasy mi zejdzie, ale będzie bezpieczniej nie nie chce by mnie ktos zgwalcil;/

Gość dobry samarytanin
Jesli jestes z Katowic lub okolic to moge Cie podwiesc