Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita123456

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość nikita123456

witam wszystkie kobietki:) bardzo prosze Was o porade. Otóż moj problem polega na tym że staramy sie z mężem o dziecko,mam regularne cykle co 24 dni. Miesiączka spóżniala mi się 4 dni a po tym zaczelam delikatnie krwawic i trwało to tylko 1,5 dnia a teraz mam po tym tylko brązowe upławy.przed tym krwawieniem bolało mnie podbrzusze,dolna częsc pleców i piersi ( ostatnio taki bol piersi mialam jak zaszlam w pierwsza i druga ciaze) na czas krwawienia bol ustapil i teraz na nowo sie zaczyna. robiłam test po pierwszym dniu spodziewanej @ ale wyszedł negatywnie. co mi jest??? czy któraś miała podobnie? bardzo prosze podzielcie sie ze mna waszymi doświadczeniami.

Gość nikita123456
Daruj sobie te złośliwosci. Jeśli nie masz doświadczenia to po prostu wcale nie pisz i tu nie zaglądaj.

Może to być ciążą, ale jeszcze bardzo słaba. Poczekaj ze 2 dni lub kupc test ACON jest on bardzo czuły bo od 10 mlU/ml, albo idź zbadaj poziom bety w najbliższym laboratorium wtedy masz 100% odpowiedź, w razie braku ciąży polecam wizytę u ginekologa

Gość nikita123456
dzieki za odzew:)

nie ma sprawy :) sama wiem jak mocno czekałam na zobaczenie dwóch kresek na teście :)

Gość nikita123456
podnoszę.... naprawde nie ma nikogo z podobnymi przejsciami???

Gość nikita123456
??????????????????????????????????

Gość nikita123456
robilam test wczoraj i po dłuższym czasie pojawila sie słabiuteńka druga kreseczka. wiec nie wiem czy mozna to uznać za wynik dodatni.Jak myslicie?

Gość nie ma sie czego bac
musziz test powtorzyc np jutro

Gość nie ma sie czego bac
po dluzszym czasie test nie daje dobrego wyniku, a ta slaba kreska moze byc efektem duzej ilosci moczu, mialam tak

Gość nikita123456
dzieki za odpowiedz. Z tym że ja baaardzo bym chciała żeby to nie była pomyłka:)

Gość 1;;;;
to raczej ciąża:) ja tak miałam druga kreska pojawiła się po 25 minutach, na kolejny dzień była już od razu, słaba bo słaba ale była, powtórz jutro test, albo najlepiej jedź na betę, chociaż po 4 dniach od spodziewanej @ kreska powinna być według mnie grubsza i od razu.

hej dziewczyny ,ja mam troszke inny problem. 3 miesiace temu urodzilam,oczywiscie byla to ciaza planowana a nawet powiem prawie rok sie staralam. Noi po porodzie po 6 tyg dostalam miesiaczke,slaba bo wkoncu prawie 5 tyg mi sie cos tam ulewalo,ale juz po kolejnym miesiacu dostalam normalna,taka jab byc powinna.Na 7 dobe po miesiaczce na spontana wspolzylam z mezem i sie nie zabezpieczylismy,ale nie zrobil tego do srodka.Wiem wiem w sluzie tez sa plemniki.No a teraz tydzien mi sie spoznia. Wiem ze najlepiej zrobic sobie test,ale chcialam sie jeszcze spytac moze ktoras wie cos,czy miesiaczka po porodzie musi sie uregulowac?Bo moze sie tylko rozregulowal ten cykl.....Jenys chyba sie zalamie jesli znow bede w ciazy.....wiec moze ktoras cos na ten temat?

Gość nikita123456
z tego co pamietam mi sie musial wyregulowac.Trwalo to dwa cykle zanim wrocilo wszystko do normy.