Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka56

Zapraszam zwolenniczki LIDY!!!!

Polecane posty

Gość Miśka56

Hej:) Ja biore Lide juz 2 i pół tyg. i jak narazie prawie 7 kg mniej:):):) Bardzo dobrze sie czuje biorąc Lide i nie miałam oraz nie mam żadnych skutków ubocznych poza suchością w ustach:) Przez pare dni waga mi staneła w miejscu ale juz widze ze pomału, pomału sie rusza:P więc niezostało mi nic innego jak tylko czekac na dalsze efekty:) Jem bardzo mało bo tylko 2 razy dziennie i to w małych porcjach. Wiem że to nie dobrze ale juz tak przyzwyczaiłam żołądek że więcej w siebie nie zmieszcze. Jest jeszcze jeden problem;p Juz ponad tydzien mi sie spoznia ehm wiecie co i zastanawiam się czy może to być spowodowane dietą, tabletkami? A jak u was przebiega kuracja z Lidą?? Mam nadzieję że ktoś się do mnie odezwie:) Pozdr. wszystkie zwolleniczki Lidy!

Gość ankakkk
To co opisujesz to nie jest kuracja, a wpędzanie się w chorobę (i efekt jojo) :O Masz 100 kg nadwagi, że szukasz takich cudów?

Gość Miśka56
A i od jutra zaczynam ćwiczenia na nogi i brzuch:) Czy któraś z was ćwiczyła kiedy stosowała Lidę??

Gość :(:(:(:(.
Misiu 56 - Ankakkk ma racje ! Daj sobie spokój z tabletkami , zniszczysz sobie zdrowie. :(

Gość Miśka56
WIem że te tabletki nie są zdrowe ale jakie są?? Teraz już nic nie ma zdrowego. Pomysł nasuneła mi koleżanka bo brała Lidę przez półtorej miesiąca i schudła 20kg:D i żyje:) ma się dobrze:) tylko na skórę narzeka troszku bo nie ćwiczyła w trakcie brania Lidy i jej troszkę tej skóry zostało.

Gość ankakkk
Żadne nie są i żadnych cudów nie powinno się brać, odchudzanie to dieta(mądra! dużo więcej niż 1000 kcal) i sport. A 20 kg w 6 tygodni to bynajmniej też nic dobrego nie jest, czegoś takiego nalleży unikać a nie naśladować.