Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik0001

gdzie poznać dziewczynę? dłuzej sam nie mogę

Polecane posty

Gość samotnik0001

zaczyna być ze mną niedobrze , zwyczajnie nie jestem stworzony aby być sam ale za cholerę nie mogę znaleźć nikogo odpowiedniego gdzie szukać? jak? jakieś konkrety proszę! a nie rady typu 'więcej odwagi'

- prostytutki z agencji - prostytutki "cichodajki" - dziewczyny na imprezach - dziewczyny zagranicą (podobno Azjatki szaleją za Europejczykami jak Polki za Murzynami) - twoje najbliższe towarzystwo - koleżanki ze studiów/pracy - Czaty, Sympatia, Edarling Sam jestem połamańcem jesli chodzi o kobiety, więc tak naprawdę nie powinienem się udzielać. Ale zawsze można pomóc.

Gość samotnik0001
nie wymyślaj pierdół :-D pytałem gdzie i jak szukać

Gość samotnik0001
z tymi pierdołami to było do tomcioszka zazdroska a co to ma do rzeczy? :-D prawdopodobieństwo znalezienia kogoś przez kafe to jeden do miliona więc chyba nie warto próbować tutaj ale powiem CI. z wielkopolski

Gość TH is IT LV
bądź cierpliwy jak jesteś przystojny to podrywaj jak nie to czekaj

Gość jgjgjg
prawdziwe wierne dziewczyny sa tylko na redtube

Gość samotnik0001
pół Polski :-D ale co tam miło mi Cię poznać heh

ehh... nie uważasz że fajnie by bylo sie spotkac tak po prstu choc raz w zyciu zeby miec kiedys co wspominac? przeciez nigdy niew eisz kogo potkasz.. ja niedług zmieniam strony zamieszkania bo na studia sie wybiore...

Gość samotnik0001
nie myślałem o tym w ten sposób wizja przygody wydaje się ekscytująca ale mamy do siebie 400 km :-D planujesz edukację w tym samym województwie w którym teraz mieszkasz?

niekoniecznie... tylko 400 km?? eee to nieduzo, poznalam fajnego chlopaka ktory 600 ode mnie mieszkal i choc widzielimsy sie raz w zyciu to warto bylo :) wbrew pozorom swiat jest bardzo maly

Gość TH is IT LV
za kilka lat poznasz swoją dziewczynę ja za 2 lata

Gość TH is IT LV
najwyżej może być 20 km

Gość samotnik0001
wielkopolska 25 lat to już jest coś : - ) na wygląd nie narzekam lubię brunetki i dziewczyny dzięki którym czuję się pewny siebie , ale nie chodzi o problemy z moim "ja" tylko o odzyskanie wiary w to wszystko bo ostatnio lubię narzekać i nie czuję sensu niczego

Gość powiem wam tak
czuje ze świra dostanę od roku jestem sama a wokół nie ma nikogo ciekawego.. jestem na studiach gdzie sa prawie same dziewczyny :( na imprezach same buraki :( maskarA bede stara panna :(:(

Gość TH is IT LV
czekaj na śmierć

Gość samotnik0001
zazdroska luzuj on żartuje :-) kafefacet@o2.pl możesz napisać coś jak pamiętam tam hasło to odpiszę tzn dam ci znać jakby wybierał się w Twoje rejony , tylko nie wiem kiedy to będzie :-D

samotnik, a nigdzie nie chodzisz, zeby kogos poznac? bo siedzac w domu to ciezko..ja np nie chodze, ale ja nie chce nikogo poznawac:)

Nic na siłę. Nikogo nie poznasz bo masz ochotę teraz , zaraz. Czasami przypadek nami rządzi. Ja jednego z partnerów życiowych poznałam przy wypadku:)

Gość no to ja tezzzzzzzzzzz
a ja wychodze i tez nikogo ciekawego nie poznaje :( no i tez studiuje i co z tego

Gość samotnik0001
chodzę na dyskoteki bo lubię muzykę , taniec itd ale to słabe miejsce to znalezienia dziewczyny (te które się nawinęły - porażka) samice w takich miejscach zachowują się jak s...i (chyba wiecie co wstawić w miejsce kropek) tak się składa ze moja siłownia ma niewiele klientek płci pięknej do pubu sam nie pójdę a moja paczka jeśli już to zaczyna taki wypad o 22h nieważne jaki to dzień tygodnia (tak tak ci co pracują też) a więc normalne dziewczyny już śpią w necie udzielam się w kilku miejscach i mam dużo wirtualnych znajomych ale to tematyczne grupy oblegane przez męską cześć internautów. na nk nie mam konta i omijam to coś szerokim łukiem. na portal randkowy też się nie wybieram nie wydaję mi się żebym był nudziarzem ale jednak dziewczyn wokół mnie nie widzę :-)