Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik0001

gdzie poznać dziewczynę? dłuzej sam nie mogę

Polecane posty

Gość no to ja tezzzzzzzzzzz
dziwne ,ze dziewczyny tez maja taka teorie, ze na dyskotece sie nikogo normalnego nie pozna, a przeciez ci faceci "normalniejsi" tez ida czasami do dyskoteki...wiec mozna byloby sie przypadkowo tak spotkac..

wiec podajmy sobie rece.. tylko ze ja obok siebie chlopców nie widze... :) ok usłysze od dobrego kumpla czy starszych kolegow "przeciez bardzo fajna z Ciebie dziewczyna" ale co z tego...

ehhh znajomi zawsze tak gadaja :/

no wlasnie, ci co cie nie interesuja, wiec to i tak informacja nieprzydatna do niczego

a masz jakies pasje? czesto dzieki nim poznajemy duzo wartosciowych ludzi:) poza tym nie szukaj na sile, milosc przychodzi najczesciej zupelnie niespodziewanie (wlasciwie zawsze:)

Gość samotnik0001
zazdroska coś nas łączy, za mną też uganiają się takie które mnie nie interesują :-) mam dwie pasje. racja, aczkolwiek siłownia i dieta to dla jednych plus ale dla innych straszak przed wysiłkiem :-) druga pasja to faktycznie temat do długich rozmów real lub wirtualnych ale przez nią nikogo nie poznam

Gość samotnik0001
witam Wielkopolankę sun

a jaka to ta pasja druga? spotkasz kogos na pewno, cierpliwosci, bedzie niespodziewanie, mowie ci;) zreszta czasem dobrze pobyc samemu, dlugo juz jestes sam?

Gość samotnik0001
maniakalnie oglądam filmy i seriale. "dlugo juz jestes sam?" zależy czego braki masz na myśli ale odpowiem tak: wystarczająco długo aby dostać na łeb

maniakalnie filmy i seriale? hmm, jakies okreslonego gatunku??? "wystarczająco długo aby dostać na łeb" hahahah dobre. no pytam o zwiazek, nie o przelotne znajomosci czy seks

portale randkowe i nk omijasz z daleka wlasnie wyczytalam, bardzo dobrze, tam jest masakra jakas;) ps. a w pracy, albo na studiach mozesz tez kogos spotkac..? w poznaniu jestes teraz?

Gość samotnik0001
oczywiście są te ulubione i te mniej fascynujące ale maniakalnie oznacza wszystkie jeśli pytasz o wyższy poziom znajomości czyli sprecyzowane stabilne relacje a więc związek czy też tzw chodzenie ze sobą to 3 lata

3 lata to dosc dlugo juz, teraz ciezko jest kogos znalezc "normalnego", ludzie jacys tacy albo nieufni, w swojej grupie, albo zaganiani, albo zajęci. hmmm czyli glownie czas spedzasz na silowni i przed tv/kompem zgadlam?:D

Gość samotnik0001
w poznaniu jestem w co drugi weekend na studiach odpowiadające mi dziewczyny są od dawna mocno zajęte mój nowy zawód czyli rodzaj pracy którą planuje podjąć w przyszłym roku prawdopodobnie jest okupiony przez mężczyzn jednakże pozostaje nadzieja że nie wszystkie dziewczyny boją się tego zajęcia i jakaś się tam trafi

Gość samotnik0001
zgadłaś z tą uwagę że przed tv wcale, reszta się zgadza kiedyś było zupełnie inaczej ale w życiu czasem wszystko potrafi się zmienić o 180 stopni

"kiedyś było zupełnie inaczej ale w życiu czasem wszystko potrafi się zmienić o 180 stopni" TZN???

Gość samotnik0001
tzn że nie zawsze ćwiczyłem i siedziałem tyle przed kompem ale jeśli chodzi o zagadnienie samotności to też kiedyś inaczej to odczuwałem, rzekłbym nawet że będąc młodszym miałem spore powodzenie , ale cóż wtedy nie przyszłoby mi do głowy aby pomyśleć o jakiejś dziewczynie na poważnie

teraz tez jestes mlody, mlodszy ode mnie w kazdym razie:D A kiedys jak bylo? pewnie szalenstwa i imprezy, jak kazdy, kiedys trzeba sie wyszalec ja tez teraz wiekszosc czasu spedzam w domu, choc bardzo lubie towarzystwo ludzi, spotkania ze znajomymi, wypady na kolacje itp, ale jakos juz tak nie chodze czesto jak kiedys..poza tym niedawno przezylam rozstanie i jakos nie chce mi sie za bardzo do ludzi wychodzic

Gość samotnik0001
może to przyczyna samotności a można zwalić to na wiek również . podobnie jak Ty nie elektryzują mnie wypady na miasto jak dawniej . z przyjemności poznałbym dziewczynę potrafiącą wprowadzić odrobinę świeżości do mojego nocnego życia :-)

TO JAKI SERIAL teraz ogladasz? mi sie juz oczy zamykaja

Gość samotnik0001
zazdroska gdzie się zagubiłaś?

Gość samotnik0001
sun myślałem że już Ciebie nie ma :-) obecnie oglądam z 5 seriali naraz, nawet gotowe na wszystko 7 sezon chociaż to nie mój klimat tak do końca może teraz Ty nawiń coś o sobie..

Gość samotnik0001
Extensions pop-up windows are transparent when loading kochanie ;)

Gość samotnik0001
widzisz płonąca w moich oczach żądzę? ;)