Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hffhj

tępić zboczeństwo, geje i lesbijki...

Polecane posty

Gość hffhj

tolerować sie powinno tylko hetero a nie pedałów którzy walą sie w kakao zamiast znaleść sobie kobiete która do nich by pasowała i lesbijki które robią sobie palcówki to zboczenie. a teraz pie*zcie te swoje farmazony jaka to ja nietolerancyjna zła pinda jestem a wy tacy wyrozumiali że oh i ach.

Gość komandos89
zgadzam się :p

Gość komandos89
zgadzam się.

Gość malto kano
nie pedałów którzy walą sie w kakao zamiast znaleść sobie kobiete która do nich by pasowała własnie im to psuje. chcesz żeby onu nawoływali do tępienia hetero?

Gość Gej walczący o wolność
Wysyłam link do tej rozmowy do HomoWatch ty zły homofobie. Zostaniesz namierzony po IP i skazany na lata obozu reedukacyjnego za szerzenie mowy nienawiści, faszyzmu, ksenofobii, zaściankowości i owsików.

Gość kalafior,...
oczywiście powinno wrócić średniowiecze mężczyzn homo kastrowano, przecinano piłą zaczynając od krocza kończąc na gardle, ręce i nogi przywiązywano do koni i rozrywano na części kobietom homo wkładano rozpalony metal do pochwy. w zeszłym roku w muzułmańskim kraju powieszono 17 i 18 latków PODEJRZEWANYCH że są homo więc autorko/autorze wypierdalaj do arabów bo tam wśród średniowiecznych warunków życia (i myślenia) jest twoje miejsce

sadze ze autor ma problem ze zdefiniowaniem wlasnej seksualnosci...stad ta nienawisc do seksu analnego pomiedzy mezczyznami - moze zazdrosci ??

Dla mnie homoseksualiści mogą sobie być. Nie chce tylko ich oglądać na co dzień i nie chce, żeby mogli adoptować dzieci. Nawet cesarze rzymscy jak byli homoseksualistami, ukrywali to i nie przyznawali sie.

"[Nie chce tylko ich oglądać na co dzień i nie chce, żeby mogli adoptować dzieci" pamietaj tylko stalingrad - ze oglad swiata przez niesmialego prawiczka (tak sie samookresliles) moze byc nieco zahukany. jesli nie chcesz ogladac - zamknij oczy;-)

Dla mnie homoseksualizm to anomalia, jednak nie chce nikogo za to karać. Niech sobie są, robią swoje, ale niech nie żądają szczególnego traktowania.

tak - bycie prawiczkiem wyklucza cie z pewnych dyskusji - taka prawda;( z reszta na innym topiku piszesz ze mozesz miec sklonnosci homo bo przy kobietach masz problem z erekcja - a to jzu stawia twoje wypowiedzi w innym swietle

Gość ror to nastepny
pierdolony liberaL, takim powinno sie wyrywac jezyki zywcem

Gość to prosze niedlugo
w euripejskim kolchozie za politycznie niepoprawna pisownie i poglady bedzie mozna sie wpakowac do obozu reedukacyjnego....prawie jaj za Stalina, dlatego ja mowie trzeba Hitlera sklonowac i przywrocvic normalnosc.

Swoją drogą, liberałowie chętnie zapraszają do Europy kogoś gorszego niż Ci źli katolicy i jeszcze bronią ich prawa - wolno krytykować Biblię, ale Koranu już nie. Nie mam skłonności homoseksualnych, to była tylko ironia i żart. Starożytni Grecy i Rzymianie uważali uczucie dwóch facetów za normalne pod warunkiem, że nie pokazują tego całemu światu i siedzą cicho.

"ror to nastepny pie**olony liberaL, takim powinno sie wyrywac jezyki zywcem" hahahahhahah ;-) niedoczekanie skarbenku - musisz swoja frustracje wylac gdzie indziej - a mojego jezyka nie pokonaja takie przestrzaszone kroliczki jak ty;-) "w euripejskim kolchozie za politycznie niepoprawna pisownie i poglady bedzie mozna sie wpakowac do obozu reedukacyjnego....prawie jaj za Stalina, dlatego ja mowie trzeba Hitlera sklonowac i przywrocvic normalnosc" a moze seks by cie jakos rozladowal, hm?;-)

"Nie mam skłonności homoseksualnych, to była tylko ironia i żart." jasne ;-)

ROR - naprawdę nie jestem homoseksualistą. Brzydzę się nimi, dla mnie to taka anomalia, ale jeszcze znośna (są jeszcze pedofilie, nekrofilie i seks ze zwierzętami). Ale anomalie należy tłumić w zalążku.

Gość z tępieniem idziemy
to co autor ale dla mnie to w pierwszym szpalerze biedota śmierdzący bez swojego mieszkania bez prawka ludzie 20 i więcej mieszkający z rodzicami tych to do gazu bo opóźniają tylko rozwój naszego kraju :O to tylko początek listy;)

Stalingrad - napisz jeszcze kilka razy ze nie jestes homo - najlepiej drukowanymi literami a od tlumienia w zalazku wlasnej seksualnosci to masz juz chyba i tak sporo problemow - zajmij sie lepiej tym jak pobudzac wlasnego penisa do erekcji kiedy jestes z kobieta;-)

stalingrad - napisz jeszcze lista 10000 rzeczy kt sie brzydzisz, nie akceptujesz itp. i uwazasz za nienormalne - a potem przeczytaj to na glos i przeanalizuj swoje podejscie do swiata, ok?

"z tępieniem idziemy to co autor ale dla mnie to w pierwszym szpalerze biedota śmierdzący bez swojego mieszkania bez prawka ludzie 20 i więcej mieszkający z rodzicami tych to do gazu bo opóźniają tylko rozwój naszego kraju to tylko początek listy " niech mi tylko ten wasz smieszny ikraj odda co ukradl poprzez zus;-)

Podejście do świata mam zazwyczaj neutralne. Powoli po okresie chwilowej radości i upadku wracam na etap "mam we wszystko wyjebane".

Kwestia tych kobiet co sobie robią z odbytem. Ja tam nie zamierzam "grzebać". W gównie się nie miesza.

Gość z tępieniem idziemy
ROR niech kurwa odda :D:D:D i mnie i Tobie ;)

hffhj tolerować sie powinno tylko hetero a nie pedałów którzy walą sie w kakao zamiast znaleść sobie kobiete która do nich by pasowała i lesbijki które robią sobie palcówki to zboczenie. a teraz pie*zcie te swoje farmazony jaka to ja nietolerancyjna zła pinda jestem a wy tacy wyrozumiali że oh i ach. Niestety nie popieram ciebie z prostej przyczyny. Im więcej pedałów, tym więcej kobiet dla mnie :P

stalingrad - nie truj - idz pod prysznic juz lepiej i sie zrelaksuj, ok?;-) bo sperma naprawde cie mocno w mozg uwiera - to niezdrowe;-)