Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

długa noga

moja siostra..jestem w szoku

Polecane posty

Małżeństwu z mojej rodziny urodziły się blizniaki z in vitro.Bardzo się z tego cieszyliśmy,zwłaszcza ,że jesteśmy z nimi w bliskim kontakcie.Oprócz mojej siostry,która nienawidzi dzieci i właśnie dziś przeczytałam,przyznaje się ,weszłam na jej meila,że wysłała meila do naszej parafii iż jest oburzona ,że w jej parafii te dzieci przyjmą chrzest i prosi aby do tego nie dopuścić. Co mam robić,może porozmawiać na ten temat z rodzicami?wstyd mi za nią.

Gość :o)
Ja bym porozmawiała bezpośrednio z nią, czy ona robi wszystko zgodnie z Bogiem? To okropne świństwo, co robi tym ludziom i tym dzieciom:( Nie życzę jej źle, ale mam nadzieję, że spotka ją coś podobnego. Nie dziwię Ci się, że jest Ci wstyd. Rodzice dzieci powinni się dowiedzieć o tym, co zrobiła. Na pewno by mieli księdzu coś do powiedzenia na JEJ temat.

Gość Johny Canada
jak słowne argumenty nie pomoga to z liscia przywal jej moze wtedy zrozumie

dluga noga - jestes obrzydliwa - jak mozna lamac prawo do poufnosci korespondencji????!!!!!!!! i ty jeszcze chcesz kogos pouczac??? oh my GOTT ;-)

Osobiście mam sceptyczny stosunek do in vitro (może dlatego, że nie planuję własnych dzieci), ale sceptyczny nie znaczy anty. Na takiej zasadzie - niech sobie robią, ich sprawa Siostra zrobiła okropnie - to fakt, ale nie wolno szpiegować kogoś. Podejrzewam, że jest zadziorna - zrobisz z siebie wroga nr 1. w jej oczach. Chociaż z drugiej strony ksiądz ma prawo wiedzieć, kogo chrzci. Uczciwość to podstawa.

Gość fdhazg
jak zwykle zmyślone bzdury

zgadzam się nie powinnam grzebać w jej korespondencji ale to jest osobna sprawa.nie rozumiem jak mogła tak postąpić,nie donosi się na własną rodzinę zwłaszcza,że znając ja zrobiła to z czystej złośliwości.Będę dla niej wrogiem nr.1 ale w tej sytuacji niewiele mnie to obchodzi.

Gość komputerowaaaa
i bardzo dobrze!!!! dzieci z probowek nie powinno sie chrzcic!!!! to grzech!!!!

sutannikom - to pewnie wszystko jedno jak sie im za chrzest i inne poslugi zaplaci;-) to pewnie i sarenke ochrzcza;-)))))

Jeśli jesteś osobą wierzącą, masz wręcz obowiązek donieść o tak ważnej kwestii dla Kościoła Rzymsko-Katolickiego, jakie jest pochodzenie twoich dzieci. Osobiście gdybym był księdzem, to zapewne nie widziałbym w tym problemu, dla mnie większym byłoby ułożenia ciekawego kazania bądź zachęcenie ludzi do odwiedzania kościoła.