Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemdziwna

Wysoki facet pociaga was seksualnie?

Polecane posty

Gość Rubense
to my pociągamy... jemu

Gość jestemdziwna
lubię wysokich, bo nie muszę się schylać, ani klękać, żeby zrobić laskę (z połykiem oczywiśćie)

Gość Mniaraaa:)
Wysoki facet pociaga was seksualnie? coś w tym jest.

Gość Mniaraaa:)
Widac ze tym 2 desperatom Bog nie dal wzrostu.

Gość ja nie przepadam za wysokimi
byłam z jednym i było to kłopotliwe. Za dużo do mnie się schylał, a mnie kark bolał od patrzenia do góry, mimo, że niska nie jestem, on miał 188. Poza tym tacy często sprawiają wrażenie, jakby nogi im "przeszkadzały", mają nieskoordynowane ruchy, także w tańcu.. Teraz wolę takich troszeczkę wyższych ode mnie :)

Gość zauważyłam pewną prawidłowość
że jak facet jest wysoki, to mniej przystojny (z twarzy) i odwrotnie. Ponadto, były jakieś badania naukowe wskazujące, że im wyższa osoba, tym ma większe dysproporcje ciała. Oczywiście na pewno są wyjątki :)

Gość hyntrgesvvgfd
No, lubię takich ponad 185, najlepiej koło 190, ale to ze względów praktyczno-estetycznych. Sama mam prawie metr i trzy czwarte + kooocham obcasy ;)

Gość DiscoDiva
ja mam 180 cm i najbardziej lubię facetów mojego wzrostu i niezakompleksionych kiedy zakładam obcasy :) tacy mega wysocy jakoś mnie nie kręcą, a poza tym oni wolą malutkie kobietki :P

Gość z mojego doswiadczenie najseks
owniejsi i z najlepszym cialem, pewnie chodzi tu tez o proporcje, byli zawsze faceci 175-183 nizsi juz nie, bo jacys tacy jakby za krotcy i o dziwo wyzsi tez nie, wydaje mi sie ze sa troche nieproporcjonalni, cos w nich jest nie tak. no nie wiem moim zdaniem tak to wlasnie jest

i to jak! kiedy chłopak jest bardzo wysoki, nie zwracam szczególnej uwagi na twarz, proporcje... najbardziej pociągający są mężczyźni od metra dziewięćdziesiąt w górę. może tak reaguję, bo sama jestem niska...

Gość bhehehe fajter chciales
to napisac jako laska ale zapomniales sie wylogowac ze swojego konta :D cieciu

Gość juz wiemy jak wyglada fajter
ma ponad 190 ale ma zjebana twarz i wielka dupe :P

hyyy, nie... jestem kobietą, poszukaj moich wcześniejszych postów w google, jak Ci się chce :p nie można mieć takiego nicka?

Gość 666 raritet 7777 delikatet 997
kobiety wolą wyższych szczegolnie gdy chłopak albo mąz jest poza domem! wtedy się rózne rzeczy dzieją! nie na darmo ulubione powiedzenie dla kobiet: "twój kochaś jest teraz daleko stąd" będzie jeszcze długo aktualne! kolesie są w pracy za granicą albo w służbie wojskowej, a koledzy czy przyjeciele posuwaja ich kobiety, aż wyro trzeszczy zy to licealistki, studentki lub zwykłe żony niezaspokojone i niezadowolone! potem siedzi taki podpinacz razem z nią i jej facetem i śmieją się w duchu z matoła, który nie wie o co chodzi i pije alkohol ogłupuiony nie wiedząć, że kolejny seks będzie z nowu bez jego wiedzy!

Gość jstemdziwna
z tych wszystkich wypowiedzi nikt nie napisal tak lub nie.

Gość tttttttttttyyyyyyyyyyy
Mnie nie pociągają wysocy, często mają jakieś takie nieskoordynowane ruchy, albo pajęcze nogi. Bardziej -jeśli skupiamy się tylko na fizyczności - pociąga mnie seksualnie interesujaca twarz, wysportowane ciało, ciepła barwa głosu. Najczęściej interesujacy wydają mi się niewysocy faceci.