Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to wypada..??

Panowie uwaga pytanie..

Polecane posty

Gość mateoseven
zostaw torebke albo telefon tak zeby on znalazl chociaz to ryzykowne bo moze nie zauwazyc

mateoseven - na bilety się nie wyrywa i może stracić kasę. Jaki facet z biura pójdzie się grzebać w samochodzie? Powie jej żeby wezwała mechanika. Sprawy załatwia się normalnie przez rozmoe. Mają parę godzin ze sobą. Przez ten czas można się dobrze poznać, dowiedzieć wiele o partnerze i może się wiele wydarzyć. Praca dodatkowo sprzyja flirtom i nawiązywaniu znajomości.

Gość Czy to wypada..??
Bimbałek oczywiście rozumiem o co Ci chodzi i może faktycznie brakuje mi takiego obycia ,ale go nie potrzebuje na co dzień ,bo moja praca wiąże się ze sztuką. A konkretnie jestem jakąś tak niezbyt istotną osobą biorącą udział w organizowaniu jego wystawy , co dosyć utrudnia sprawę. Nie będzie między nami sztywnych rozmów i oficjalnych przedstawień ,więc okazji do wręczenia mojej nieistniejącej wizytówki też nie bardzo;)

Gość mateoseven
badz otwarta i zaryzykuj :) zaproponuj cokolwiek jak bedzie zainteresowany to sie zgodzi

No dziecinko, organizowanie jego wystawy? Masz niesamowicie szerokie pole do popisu. I nie wiem, kto tu kogo jest niegodny, skoro to jego wystawa :P. W tej branży wizyrtówki są ważne. Echhh, Polska :D

Gość Czy to wypada..??
Dziękuje za rady , przemyśle wszystko. Spodobał mi się pomysł z zostawieniem czegoś:) Może nie torebki ,ale apaszki?:) Jakbym mu wpadła w oko to na pewno by zadzwonił ,żeby ją zwrócić a jeśli nie...trudno;)

Gość Czy to wypada..??
Nie jest znanym artystą ,więc to nie jakieś wielkie wydarzenie na skalę światową:) A co złego jest w przelotnym romansie?;) Chciałabym go bliżej poznać , to naprawdę fascynujący człowiek i bardzo pociągający mężczyzna:)

Gość mateoseven
pomysl sama jeszcze powodzenia

Gość Czy to wypada..??
Dzięki, wbrew pozorom sporo pomogliście:) Dobrej nocy🖐️:)

Czy to wypada..?? Dziękuje za rady , przemyśle wszystko. Spodobał mi się pomysł z zostawieniem czegoś Ten pomysł jest głupi. Co Ci da? Że facet poda ci torebkę i powie, że zapomniałaś? Przecież i tak będziesz z nim rozmawiać, więc nie masz powodu robić tego, żeby nawiązać rozmoe. Jeśli będzie tam dużo ludzi, to obawiam się, że twoja torebka po prostu zniknie. Wasze metody są na poziomie Bravo Girl. Pomyśl logicznie, czy jak zostawisz torebkę, to facet z tego powodu cię zaprosi?. Prędzej gdyby cię oblał, to mogłabyś powiedzieć, że w ramach zadość uczynienia powinien postawić ci obiad, czy kawę.

Gość Czy to wypada..??
Podanie przez niego tez apaszki jest choćby pretekstem do tego ,żeby stanąć jakoś bliżej i zamienić pare słów "oko w oko". Bimbałek Twoje pomysły są może i dobre ,ale dla kogoś z "poważniejszej" branży. U mnie jest zawsze zamieszanie i nikt nikomu nie podaje wizytówek.

NIe ma problemu. Jak mu wpadniesz woko to nie ważne co powiesz. Tylko nie zapomnij się uśmiechać przjaźnie. Uśmiech czyni cuda i daje sygnał pozytywnego nastawienia do danej osoby. A jak nic nie wyjdzie, to zdobędziesz doświadczenie i cenną lekcję w podrywie :D

Gość Czy to wypada..??
Dzięki:) Najwyżej przyjdę się wyżalić ,że mi nie wyszło i świat jest bee...;)