Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoolddaaa

chlopak z problemami czy byc znim

Polecane posty

Gość izoolddaaa

Doprowadził do psychicznego dziewczyne z ktora spotykam sie 3 miesiace. kocham go jest strasznie spontaniczny czasami ma bardzo mile zachowania zabiera mnie w sliczne mieisca.Ale jest strasznie pewny siebie zarozumialy ma poczucie swojej wyjatkosoci,czesto mi ubliza niby w zartach,ze jestem głupia ze sie do niczego nie nadaje ze nie mysle ,czesto tez powie ze np jestem debilka itd... Malo o sobie mowi pochodzi z rozbitej rodziny sam sie duzo dorobil zbudowal dom (z tego jest nabardziej dumny) moja znajoma co go zna powiedziala ze jako dziecko mial nadwage i kompleks z tego powodu jak byl ldoszy i schudl potem,leczyl sie tez u psychologa z powodu bielactwa ktorego nie mogl zaakceptowac(ale nie widac tego tak strasznie)teraz jako 3letni mezczyzna jest bardzo pewny siebie i nie widac tych kompleksow,zreszta wazy juz normalnie. Tamta laske zniszczyl podobno psychicznie,dzwonil i jej ublizal a ona go bardzo kochala..mowil ze nie mogą byc razem bo pomiedzy nimi jest za duza przepasc intelektualna ze nie mialby z nia w ogole przyszlosci..mowil tak mimo ze ona ciagle plakala...-to wszystko powiedziala mi ta znajoma ktora go zna...i odradza znajomosc Ale ja wiem ze nie jest to zly czlowiek,potrafi duzo z siebie dac zaden mezczyzna tak czesto do mnie dzwonil,nie przyjezdal do mnie z obiadem z drugiego konca miasta ...

"Ale jest strasznie pewny siebie zarozumialy ma poczucie swojej wyjatkosoci,czesto mi ubliza niby w zartach,ze jestem głupia ze sie do niczego nie nadaje ze nie mysle ,czesto tez powie ze np jestem debilka itd.." Zniszczy Cię psychicznie. W końcu uwierzysz, że do niczego się nie nadajesz itd. Poza tym tu ewidentnie widać brak szacunku w stosunku do Ciebie :o

Nie pakuj się w taki związek, normalny facet nawet w żartach nie powinien nazywać swojej kobiety debilką.

Gość izoolddaaa
wiem ale ja jestem osoba swiadomej swojej wartosi i takie gadanie mnie nie zniszczy.kocham go czasami jest cudowny zldolny do poswiecen.I rozumiem ze mial problemy...jeszcze jakies z ojcem o ktorym nic nie mowi poza tym ze go nienawidzi

"wiem ale ja jestem osoba swiadomej swojej wartosi i takie gadanie mnie nie zniszczy." Gówno prawda. Możesz być nieziemsko pewna siebie. Jednak Twój mózg odbiera te informacje i je sobie rejestruje. Mózg podobno nawet nie "odróżnia" żartów. Ty w zasadzie tylko oczekujesz, żebyśmy Ci powiedzieli będzie dobrze, wchodź w to. Nie będzie. Zniszczy Cię...

Gość izoolddaaa
martwi mnie torhc etez to ze np wczoraj zadzwonil i pochwalil sie ze doprowadzil pania z banku do placzu..bo czegos tam nie umiala mu wyjasnic.Wydawalo mi sie ze jest z tego dumny.. czasami mam takie dni ze chcialabym zakonczyc znajomosc(znamy sie dopiero 3 miesiace)ale ja juz sie zakochalam w nim i czasami staram sie zrozumiec,on po prostu mial problemy

Gość izoolddaaa
teraz jest pewnym siebie facetem 31 letnim,nie ma nadwagii z zycia zawodowego tez ejest zadowolony

On ma ogromny kompleks niższości :o I wcale nie jest taki zadowolony z tego swojego życia. To tylko pozory.

Gość fffffffffffffffrrfr
ale on teraz jest naprawde baardzo pewny siebie w stosunku do kobiet i nie tylko ,w lozku tez itd..Nie wiem czy mozna az taka maske przybrac,niczego sie nie wstydzi nie obawia itd

To proste-kiedyś ludzie poniżali, gnoili jego, za to, że był biedny, gruby itd. Teraz on się odwdzięcza. To w nim siedzi. Powinnam przejść jakąś psychoterapię :o Ale Ty tego nie zrozumiesz, bo jesteś zakochana. Tylko potem nie płacz :o

Gość moim zdanie lepszy juz

Gość dzie widoczn

dziewczyno lepiej daj sobie z nim spokój i poszukaj kogoś innego. chyba że lubisz być poniżana....

Gość będzie widoc

Gość Co za tyran
facet psychiczny