Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry bajerek jest fajny

Dobry bajer wazniejszy niz wyglad?

Polecane posty

Gość nie zgadza sie
dobry bajer jest dobry tylko dla panienek na dysko

Gość Dobry bajer, ale nie jako
pierdolenie do prostych lasek jest ok. I chodzi mi tutaj po prostu o pewnosc siebie. Wyglad jest wazny, ale wazniejsze jest wasze podejscie i to czy potraficie zaimponowac kobiecie soba :)

Gość cecil89
ja sie zgadzam,a nie jestem prosta laska,ani panienka z dysko :)

Gość Dobry bajer, ale nie jako
cecil89 To dobrze, ze Jestes normalna :) Ja tez nie zwracam wielkiej uwagi na wyglad u kobiet, n poczatku samym wiadomo, ale potem liczy ie wnetrze, a nie ustalonene kanony piekna :)

Gość TH is IT LV
Mógłbym włożyć jej członka do pochwy w 2012

Gość nie zgadza sie
najwazniejsze jest kimjest ta osoba,jakim jesz czlowiekiem i dlatego glupie bajerowanie jest dla dzieci. dorosli ludzie sa soba i nie musza bajerowac zeby kogos zachwycic;-)

Gość TH is IT LV
Jak się jest brzydalem trzeba czekać

zazwyczaj tak. i nie chodzi mi tu o taki typowy "bajer", jak ktos napisal dla "prostych lasek z dyskoteki". wyglad naprawde moze miec male znaczenie,spotkalam w zyciu wielu facetow ktorzy do pięknych sie nie zaliczali napewo, ale charakter, sposob bycia,gadka potrafia zdzialac cuda,taki facet potrafi zaimponowac 1000 innych cech niz wyglad i wtedy ta nieaktrakcyjnosc fizyczna staje sie wrecz niewidoczna.

Gość kozibonk
no popatrzcie sie na murzynow- oni potwierdzaja teze autora

Wygląd (schludny czyste ubranie białe zembole;)) i jakis szczegół np nieśmiertelniki który cie wyróżnia od innych) 1 wrażenie najważniejsze Myśle ze bajera to mały problem wystarczy zangazować dziewczynę emocjonalnie np zadac jakies ciekawe pytanie;P ale nie takie np przepraszam ktora godzina.... dosadnie np do ankiety. I ustawienie ogranicznika czasowego np sorki nie mam dużo czasu bo mam 5 min do przyjazdu busa np i wtedy kobieta wie ze nie zajmiesz jej duzo czasu i ze nie jesteś natrętem ;)) ważna jest gestykulacja dłońmi na wysokości klatki piersiowej to budzi zaufanie;)) tyle z mojej strony sorki ze nie sformułowałem tego ładnie. Powodzenia;)) i pamiętaj Babilon Plonie;)