Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zablokowali mi nicka

Dlaczego puszyste kobiece dziewczyny nie chca puszystych facetów ?

Polecane posty

Gość zablokowali mi nicka

tylko biorą się za ciacha a później dziwią się, że nie mają powodzenia ?

z tych samych powodow dla kt brzydcy marza o pieknych itd. grubu faceci tez wola szczuple laski na ogol;)

a co to pan typu bear? jesli masz na mysli pana typu Misowaty to jest eufemizm taki jak o grubej kobiecie powiedziec "puszysta - w obydwu przypadkach chodzi o niezdrowa nadwage

Gość drażni mnie to....
Nazywajcie rzeczy po imieniu, kto ma nadwagę albo otyłość jest po prostu GRUBY a nie "puszysty" czy "misiowaty". To samo tyczy się osób, które są samotne. Zamiast nazywach ich "singlami" (co to w ogóle za określenie), należy nazwać to po imieniu "stara panna", "stary kawaler".

Gość a tych po 30tce ohajtanych
"stary żonkoś" i "stara mężatka" bo ci też sie starzeją

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
no cos w tym jest...:D moje grube kolezanki uwielbiaja chudych badz normalnych facetow zas grubi koledzy szczuple kobiety

Gość hehhhhhhh
A szkoda, bo ja jestem szczupły, marzy mi się krągła, puszysta dziewczyna, a te wolą kurde Orlando Blooma lub Zakościelnego xP

Gość ile razy jeszcze
bloom i zakoscielny, a fe;) nie ma reguly. sa gusta i gusciki, chociaz powiem ze znam kilka par typu bardzo chudy facet i grubaska:)

Gość Do Drazni Mnie To
Do Drazni Mnie To: A takich jak Ty też nazywajny po imieniu debilkami. Miło, co?

Gość Do Zablokowali Mi Nicka
Masz jakieś kompleksy? Jak możesz o kimś pisać "spasła świnia"? Założe sie, że jesteś taką wulgarną, głupią, nieoczytaną, paskudną blacharą, która nie może znieść, że jakaś jej okazalsza koleżanka ma fajnego faceta.

Gość smcfkgg
WIELORYBY DO MORZA!!!!!!!!!!

Gość smcfkgg
SPASLE BABY SA OHYDNE I WREDNE SUKI, KTO NOSI ROZMIAR POWYZEJ 38 NIE POWINIEN WYCHODZI Z DOMU W JASNY DZIEN

Gość SzkodaGadaćJakiPoziomUmysłowy
Niektórzy leczą swoje kompleksy na forum. A co mnie obchodzi czy ktoś jest gruby, czy chudy, czy ma cycki czy jest płaski jak decha i jakiego ma faceta? Nie obchodzi mnie to, niech sobie każdy wygląda jak chce i zakochuje sie w kim chce! Nie masz większych zmartwień? Niech każdy patrzy na siebie.

Gość SzkodaGadaćJakiPoziomUmysłowy
smcfkgg , Ty też nie wychodź z domu po porażasz prymitywizmem i płytkim myśleniem.

Gość smcfkgg
ACHTUNG - WIELORYB!!!

Gość klpaASJKLDJCVJCV
otyle baby maja nadzieje ze moze przy szczuplym facecie schudna.

Gość smcfkgg
KTO BY CHCIAL TAKIE SADLO POSUWAC

Gość gawryn z lasu
bo szczupli faceci sa przystojniejsi

Gość CzerwonaWierzba
No jakoś niektórzy chcą i chwalą sobie :) Lepsza gruba niż kości bez cycków.

Gość co widac po powodzeniu modelek
i fotomodelek:-)

Gość CzerwonaWierzba
Jest narzucony kanon piękna, a te naprawdę super modelki wcale nie tyle są chude i zasuszone, co szczupłe i wysportowane -np, Cindy Crawford. Jest cała masa okrągłych kobiet, które mają niesamowite powodzenie u mężczyzn, tak samo jak i szczupłych, które mają powodzenie. Każdy ma innyc gust i bardzo dobrze, bo przynajmniej świat jest róznorodny. Wiadomo, że żadna przesada nie jest dobra: ani w jedną, ani w drugą stronę, ale czemu niektórzy tak się czepiają innych, chyba za mało mają własnych problemów i 0 zainteresowań? Ja tam mam w dupie jak inni wyglądają, a obrażanie innych z powodu wyglądu jest żałosne, szczeniackie i puste. Nie wiem skąd w niektórych tyle jadu??? Jakieś kompleksy, zazdrość, ze koleżanka, która wyglada wg nas nieatrakcyjnie ma gajniejszego chłopaka? A zajmijcie się ludziska sobą, zamiast kipieć złością i obrażać innych, po takie zachowanie aż podejrzane jest.

Gość smcfkgg
ACHTUNG - CZERWONA WIERZBA TO SPASLAK!!!! PEWNIE UWAZA ZE MA PRZYSTOJNIACZKA, A MA JAKIEGO LESZCZA NIEMYTEGO , BO KTO BY NORMALNY RUCHAL TAKIE SADLO

Gość sadam

Taka prawda. Szczupły może mieć szczupłą a jak jest brzydki to w ostateczności puszysta na niego poleci. Gruby facet nie ma szans u żadnej z nich

Gość wieloryb ja

ja mam 100 kg przy 169 i posuwaja mnie szczupli, młodzi a takze mam udany związek więc żebyście sie nie przeliczyli tepe dzidy :D