Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona144444444

dziewczyny lubicie zapach nie mytej pipki

Polecane posty

Gość ona144444444

bo ja uwielbiam; czasami nie myje 2-3 dni zeby to czuc :) prosze o wasze komentarze

Gość Wacław IV Waza
Bo ten zapach kojarzy Ci się z seksem. Kiedyś piasała o Tym babcia Wisłocka nawet, że do tego trzeba dojrzeć. Mi się mój zapach też miło kojarzy, bo zaraz myślę o zapachu pipki, a zapach pipki niemytej jest naprawdę podniecający! Tyko bez przesady z tym niemyciem.

Hahahahahahahahahahahaha. Zamiast 'kojarzy Ci sie z seksem' nie wiem jakim cudem przeczytałam 'ze stara babcia' hahahahahahahahahahahaha ja rozumiem ze ja jestem po winie itd ale bez przesady!

Gość Wacław IV Waza
Wcięcie w talii ... może nie babcią ale nestorką seksu to chyba można Cię nazwać? :)

Gość maciej prawiczek35
kazda myje

Gość maciej prawiczek35
nie ma takiej kobiety która by to lubiła

Gość felix domestica
Ja bardzo lubię zapach intymny mojej kobiety po całym dniu, nie miałem nigdy okazji sprawdzić jaki by był po dwóch albo trzech dniach bez mycia ale marzę o tym i myślę że może uda mi się ją kiedyś namówić. Jeżeli chodzi o własne odczucia to lubię zapach swojego penisa i czasem specjalnie się nie myję po seksie albo masturbacji, on na drugi dzień tak pachnie że sam to czuje co mnie niezmiernie kręci i chyba faktycznie kojarzy mi się to z seksem! Także rozumiem to że własny zapach może być podniecający.

Gość felix domestica
nikt więcej się nie wypowie?

Gość Wacław IV Waza
Ten z wnętrza pochwy to jeszcze inny zapach.

Gość Boratka
Ja się lubię myć:)

Gość witekskalka
Kiedyś przyszła moja koleżanka do mnie w gości... od słowa do słowa zrobiłem jej palcówkę... ale chyba się nie myła w tym dniu a pewnie i dzień wcześniej... śmierdziała okropnie... rąk nie mogłem domyć przez godzinę.... masakra... już wiem że brudasa nigdy nie zaproszę a już na pewno jej ręki nie włożę nie mówiąc o czymś innym

hmm ciekawy temat czasem lubię ale tylko swoją obcej nie wąchałam

Gość inne zapachy
Najpierw do "wcięcie..." coś Ty taka niedoinformowana. Nie chodzi o jakąś babcie, tylko o bardzo dobrą seksuolog (już niestety nieżyjącą) Michalinę Wisłocką, Która w latach 80-tych wydała bestseler "Sztuka kochania". Teraz o innych sprawach zasadniczych. Rozumiem, że autorka tematu jest zdrowa, bo gdyby miała jakąś chorobę pochwy, to by trzy dni bez mycia nie wytrzymała, Swędziało i szczypało by ją wszystko. Jeżeli jest zdrowa to rzeczywiście, jak się po sikaniu dobrze wytrze a i bieliznę zmienia to może przez trzy dni nie zaśmierdnąć. Śmierdzi mocz i niezdrowe upławy. Cipka a konkretnie wnętrze pochwy zdrowej ma swój niepowtarzalny zapach. Dziwią się póżniej niektóre, że ich chłopa nie bierze, gdy są jakieś sterylne, czy wręcz pachnące. Eliminują zdrowy, naturalny afrodyzjak. I właśnie Wisłocka przestrzegała przede wszystkim przed płukaniem pochwy, bo po jedne eliminuje się to o czym wyżej wspomniane a po drugie - jak by to dziwnie nie zabrzmiało - zmienia się właściwe, naturalne ph. Tak, że dziewczyny - myjcie się, ale bez przesady.

Gość biodrasta
inne zapachy ciekawy pogląd

Gość ja sie generalnie nie znam
Ale pryskanie się dezodorantami, brykatami, mycie 3 razy i po dwa razy po każdym siku ma tyle wspólnego z Higieną co plastyka w podstawówce z Uczelnią Sztuki.

Gość gość
Lubie lizac i czuc wasz zapach cipki

Gość gość
lecz się

Gość gość
to oddam ci we władanie moja cippke,jeszcze nie brałam prysznica

Gość atrasznyzboczuch
Lubię jak zajezdza XIII - sto wiecznym kutrem rybackim.

Gość gość
k****, brudny kuter bo się zerzygam

Gość Metrosexualnirurkowcy
No ale z was delikatne kwiatuszki...mowa o powabnych nieskalanych dziewczetach jak kwiat bzu ktore sa puste niczym studnia w saharze i pseudomęzczyznach.Pisze pseudo poniewaz w tych czasach widac na ulicach piz. dusie w spodniach co opinaja te chude jak u kurczaka lydki az po uda a nastepnie ku gorze sie robią szerokie i krok zwisa jak w dziadkowych kalesonach xxxl. Jest to obrzydliwe i przeczy meskiemu wizerunkowi. Kobieta z klasą ma byc ladna nieglupia dbac o siebie a z krocza maja wystawac wlosy i ma byc czuc kobiete a nie nimfe wyperfumowaną jak szlampa z pigalaka. Facet ma miec zarost (choc nie kazdemu pasuje) wlosy pod pachami i na dole i tyle w temacie.

Gość facet1904
moze nie jakos dlugo, ale lizanie cipki tuz po kapieli to jak lizanie sciany.. zdecydowanie wole kobiete po dniu, czy dwoch bez mycia cipki, zebym czul jej smak

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
Wczoraj 17:39 no człowieku kłaki to może mieć tam szympansica nie kobita.co do zapachu perfum wolę perfumy niż nie mytą 2 dni babę

Gość gość
Ja uwielbiam zapaszek pipuszki. Mam 45 lat i mnie to rajcuje. Ale bez przesady. Jednodniowe niemycie starcza. Bo tak jak dłużej to śmierdzi bardzo.