Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelikaaaa

Mógłby mi ktoś pomoc?

Polecane posty

Gość Angelikaaaa

Przedstawię krótko moja sytuację.mam 15lat , matkę w szpitalu w szwajcari.ojciec nie żyje. Sądownie opiekunem jest moja siostra. I mamy duże problemy z pieniędzmi.jeśli ktoś mógłby nam pomoc byłabym wdzięczna. Potrzeba mi :zeszytów, książek , lektur, leków :teraz najbardziej jakieś witaminki, duomox 500.dolodowania do telefonu, choćby za 5-10zł by kontantowac sie z szpitalem, coś może być do jedzenia...pieniędzy żadnych nie przyjmę odrazu mowie.jeśli ktoś jest z województwa podlaskiego, niedaleko białegostoku i chciałby nam pomoc to proszę napisać.o rodzinę proszę nie pytać bo jest daleko i mają nas gdzieś.czy ktoś nam pomoże? Przyda sie wszystko, pościel, pasty do zębów, długopisy itd:( dostajemy paczki z caritasu dlatego nie potrzebuje ubrań.

Gość a co Ty taka wybredna ze
pieniedzy nie chcesz? Akurat pieniadze latwiej przelac z konta na konto, niz wysylac paczki. Wiesz ile taka paczka kosztuje? Czasem wiecej to warte niz zawartosc.

Nie jest wybredna, to jest oczywista oznaka ze ona naprawde potrzebuje tych rzeczy. Czesto jest tak,ze ludzie żebrza pod sklepem "daj pani na chleb 2 zlote",a jesli im dasz chleb,bulke,mleko, to wywalaja do smietnika,bo chodzilo im o kase

Gość a doladowanie do telefonu to
nie kasa?

Gość Edmunt Pipa
mamy liberalizm , jest Unia Europejska wokoło ludzie bogaci , w większych mieszkaniach mieszkają szybszymi samochodami jeżdzą a ty się urwałaś z tym żebraniem , które jest w UE zabronione.

Gość Angelikaaa
Pieniędzy nie chce, bo nie chce wyjść na naciagaczke.na warunki mieszkaniowe narzekać nie mogę, mam internet, mam wodę, mam ciepłe i małe mieszkanie.chodzi raczej o takie bieżące rzeczy, jak środki do mycia itd. Dużo kasy idzie na mamę, prawie wszystkie zasiłki.jedyne co proszę z pieniędzy to ta kartę..mama jest po operacji, nie może dzwonić.a przez telefon od lekarzy bym przynajmniej sie coś dowiedziała...

Gość Angelikaaa
Heh ok rozumiem.nie wiedziałam że to wyjdzie na zebranie.nie taki miałam zamiar..

Gość Angelikaaa
Chociaż nie wiem czy mi coś przez telefon powiedzą. Może sie przynajmniej dowiem czy sie wybudzila

Gość ale smecisz
podnosze, nie wyszlas ma rzebraczke :) ale ja teraz tez za bardzo nie mam kasy moze podasz maila do siebie ? jak bede po wyplacie to cos przesle i sie odezwe tylko podaj maila :)

Gość Angelikaaa
Wiem wiem.myślicie że mi nie głupio tak tu pisać? Mój mail angelinabialy1@op.pl

Gość Martusia222
Doladowalabym ci konto przez moje w banku ale hasło ma mąż i nie mam z nim kontaktu.napisze na maila i wyśle ci leki bo mam ich bardzo dużo.i próbki szamponów past itd.

Gość Angelikaaa
Ok:) teraz wychodzę do kościoła napisze za jakąś godzinę.dziękuję!

Gość Ale pitolicie bez sensu
Ja mogę cos wyslac jesli przynajmniej 1czarny nick potwierdzi cokolwiek.a tak poza tym jak mozna doladowac przez konto w banku?

Up

W gore

Gość Martusia222
za godzinę wrócę od klienta to bede miała 100 zł to Ci załaduje

Gość smcfkgg
MOZECIE TEZ MI KUPIC BIELIZNE JAKAS FAJNA STRINGI ROZMIAR 36, STANIK 70b, RAJSTOPKI Z VENEZIANY I CALZEDONII MILE WIDZIANE, PIENIEDZY NIE CHCE, BO NIE JESTEM JAKAS NACIAGACZKA

Nienormalni jesteście.

Gość Martusia222
Podszywajcie sie na zdrowie. Bez serca jesteście ludzie co niektórzy.nie rozumiem jak można tak

Gość smcfkgg
ale kupicie mi???

Nie:)

Gość smcfkgg
SERCA NIE MACIE.... :(

Gość Mamy ale nie
dla takich jak ty.ok ja jej wyśle jedzenie, pani wyżej te szampony i leki.ktoś konto jej załaduje? I nie ma tu nikogo z białegostoku? To duże miasto.

Gość Angelikaaa
Dziękuje już nic nie przyjmę....nie chce być wyzywana.szkoda tylko że nie wiem co sie dzieje z własną matka.

Gość smcfkgg
NO TO MI MASECZKE WYSLIJCIE, BO MI SIE KONCZY UZYWAM LISS ULTIME Z LOREAL PROFFESSIONAL

Gość smcfkgg
ANGELIKA, TO IDZ DO GALERII SSAC PALY W KIBLU, TO BEDZIESZ MIALA SZAMPON I KARTE NA TEL

Gość mariooooooo
czegosz nie kumam piszesz ze matka lezy w szpitalu w szwajcari. W jakiej Szwajcarii jest?

Gość smcfkgg
NIE WIDZICIE ZE TO ZWYKLA NACIAGACZKA???? CHCE ZEBYSCIE MIELI WYRZUTY SUMIENIA ZE Z MATKA NIE MOZE POGADAC, A NA LECZENIE W SZWAJCARII I INTERNET MAJA