Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana20stka!

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość zdegustowana20stka!

Dziś jest 1 listopada, większość z was, w tym również ja, wybraliśmy się na cmentarz, zapalić znicz. Sens tego ''spaceru'' jest zadumą, rozmyślaniem nad sensem życia, głębszymi wnioskami ... myślałam tak, dopóki nie doszłam do bram cmentarza a dlaczego? jedna rewia mody i pasaż handlowy, pieczenie kiełbasek, krówki i żelki, widok ludzi wychodzących uhahanych z grobu bliskich idących w kierunku budki z kiełbasą zniesmaczył mnie totalnie. Później było już tylko gorzej, czułam się jak na jarmarku. Zamiast poważnych rozmów można było usłyszeć ''jolka schudła 15kg'' , ''byłam na randce'', ''kupiłam sobie nowe, świetne spodnie'' ludzie opamiętajcie się, to nie czas i miejsce na takie rozmowy. Nie wspominając o osobach przechadzających się z papierosami, proponuję do kompletu wziąć butelkę piwka ;) Rozmowy typu ''patrz, ciotka kupia tego kwiata, ale żenada, stać ją na więcej, a córka kupiła tylko znicz, ale wiocha!!!'' Ludzie proszę was zastanówcie się nad sobą, dzisiejszy dzień miał być wyjątkowy a wyszło tak jak zawsze... i tak pewnie nikt tego nie przeczyta i nie zrozumie, bo po co?:)

Gość zdegustowana20stka!
dzisiaj święto jest sztywniaków - sztywnych dziewcząt i chłopaków :classic_cool:

Wyobraź sobie, że ja przeczytałam i mam dokładnie takie same odczucia jak Ty. Pewnie jesteś z dużego miasta bo moje jest średnie i tu się kiełbasek pod bramą cmentarza nie piecze. Na szczęście...Jestem w szoku po prostu...