Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naprawde nie wiem;/

To nie prowokacja!;/

Polecane posty

Tak, zrozumiałam ja przynajmniej ;) No bo jak wiadomo śluz owulacyjny świadczy o owulacji :P Która w ciąży nie powinna występować. No więc jeśli on się pojawia to i pojawia się owulacja chyba, a skoro ona jest, to ciąży nie ma. Mam nadzieję ... :P

Gość Naprawde nie wiem;/
NieLubie Niedziel a testu ciazowego czemu nie zrobilas

Gość Naprawde nie wiem;/
NielubieNiedzie a testu ciazowego czemu nie zrobilas?

Gość Naprawde nie wiem;/
W sumie.. testy sa wiarygodne w 99% Na pewno sa wiarygodniejsze od tego iz sama kontrolujesz sluz i wyczekujesz z nadzieja ze nie ma ciazy:)

Z drugiej strony będąc w ciąży do 3 miesiąca można mieć normalnie wyglądającą menst. Podobno nawet dłużej. Chyba prawda to, że każdy organizm jest indywidualny:) w tym temacie:)

Tzn. chyba można mieć krwawienie do 3 miesiąca :) ale nie wiem czy cały cykl wygląda tak samo. Nie wydaje mi się, to fizycznie niemożliwe.

Gość Naprawde nie wiem;/
Ja na 99% mysle ze w ciazy nie jestem ale schizy mam;) jak zawsze.. juz nie pierwszy raz... mialam 4@ od niebezpiecznego stosunku no i zrobilam dwa testy ciazowe NEGATYWNE..owulacja jest wiec chyba ok

Gość skdkfgg
JESTES NA PRAWDE SZURNIETA, TAKIE DEBILKI NIE POWINNE DOTYKAC KUTASA W OGOLE

NieLubieNiedziel Właśnie dlatego piszę, że normalnie wyglądającą menst:), która nią nie jest:) ale czasami podobno ciężko samodzielnie to odróżnić. W zasadzie działa to w dwie strony, bo kobiety rozpaczliwie pragnące dziecka łudzą się....i łudzą...znam to:(

Gość Naprawde nie wiem;/
skdkfgg a co to jest kutas??

Gość lamurka aaa
hej , a stosunek w dni płodne gdzie użyto gumki+ globulka + przerywany może być ok? dodam ,że z gumką nic się nie stało .

Gość Naprawde nie wiem;/
moje kochane a wiecie ze normalna zdrowa para kochajac sie w najplodniejszym dniu cyklu ma 20% SZANS NA TO BY ZAJSC W CIAZE... tylko 20...

Gość Naprawde nie wiem;/
Tak to byly na pewno dni nieplodne.. a zabezpieczylas sie dodatkowo ?

Gość lamurka aaa
ej!

nie właśnie, bo ja w ogóle tamtego nie chciałam ... no ale nieważne, było co było. Boję się konsekwencji. Bo niby mówi się, że może być coś takiego jak krwawienie śródcykliczne, które występuje w dniach okresu i niczym się nie różni ale jest czasem najbardziej płodnym... no ale następny okres mój który przyszedł dokładnie po miesiącu chyba pokazał że ten pierwszy to okres a nie żadne krwawienie śródcykliczne...

Niektóre babki mają plamienia, które wyglądają tak, że trudno im ustalić początek cyklu, ale podobno ma to związek z progesteronem...

NieLubieNiedziel...tylko spokojnie, irracjonalne lęki dotyczą chyba wszystkich, które nie chcą dzidziusia....bo żeby chcieć to trzeba mieć z kimś odpowiednim chcieć :-D

Gość lamurka aaa
troszę się niepokoję i dlatego pytam ;)

Pani na czarno :P No właśnie, żeby chcieć trzeba mieć z kim ;) A ja z tamtym już nie jestem, zresztą całe szczęście. ;) I trzeba mieć odpowiednią ilość lat ja niestety nie mam :P Pomarańczka Wszystko jest jak najbardziej ok :) No nic, spadam na próbną maturę :D 3majcie kciuki :D