Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A wy jakie macie marzenia

Chciałabym być króliczkiem Playboya albo laską jak z teledyskow trance/dance

Polecane posty

Chciałabym być piękną wysoką laską o idealnych proporcjach, umięsnione ciałko , opalone, spory biust, tyłeczek, proste nogi, wcięcie w talii, cudowne włosy błyszczące proste długie gęste, twarz- duże kształtne wargi (ale też nie za duże jak u sudakowskiej ) i chodzić na imprezy w skąpym stroju, w ogóle chodzić cały czas na wysokich obcasach, w kostiumach, w bieliznie, a na imprezach pić ćpać może palić, odlatywać, całowac sie i może uprawiać seks z przygodnymi partnerami mieszkać w wielkiej rezydencji z innymi laskami jak ja, z basenem i wypasem...jezdzic limuzyną albo mieć swój apartament z widokiem na wielki świat , miasto , wieżowce... mieszkać sama , prowadzić szybkie sportowe auto.... pusta jestem?: (

Gość grande verde toommy
piękne jest Twoje marzenie, albowiem marzysz o pięknie, a piękno Twoje wynika z wnętrza. życzę Ci spełnienia marzeń, ile masz lat? moje marzenie - jezdzic po świecie... zwiedzac , poznawać ludzi

w Polsce to same wieśniary, chodzi mi o zagraniczne teledyski np ten http://www.youtube.com/watch?v=zWQ1RwmgQgg marzy mi sie takie życie...orgie , piękni ludzie ... dobra w zasadzie wiedziałam , że powiecie że jestem pusta. same pewnie marzycie o tym byc jak maria curie skłodowska :O

o albo jak laski w teledyskach Benny Benassi albo Dan balan - justify sex

Gość Emanuelle...
A czy coś oprócz tego jest Ci potrzebne do życia?Jakieś duchowe wartości itp.?Jeśli nie to TAK jesteś pusta:)