Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellaellael

Odbijanie faceta...

Polecane posty

Gość ellaellael

Witam! Zawsze byłam przeciwna odbijaniu facetów innym kobietom - uważałam to i nadal uważam za ohydne (wiadomo, winne są obie strony - odbijająca i odbijany) - nigdy nie chciałam nikomu odbić partnera, bo nie chciałabym aby i mnie to kiedyś spotkało. Ale... No właśnie, jest jedno ale - od pewnego czasu podoba mi się facet - kolega z pracy i wydaje mi się, że i on jest bardziej niż 'normalnie' zainteresowany moją osobą. Kiedy mamy przerwę w pracy i spotykamy się w grupie w kuchni, to w zasadzie rozmawiamy tylko ze sobą, reszta grupy może nie istnieć - zazwyczaj jest tak, że babki gadają razem, faceci razem no i ja z T. Nie pomyślcie sobie, że ja sobie coś ubzdurałam, bo jego zachwoanie naprawdę "daje do myślenia" - kiedyś np. mi powiedział, że jego nazwisko bardziej do mnie pasuje, niż moje panieńskie. Udałam, że tego nie słyszałam... Poza tym fajnie się czuję w jego towarzystwie, w zasadzie to jedyna osoba w firmie, z którą mam podobne zainteresowania - sporty motorowe - możemy o tym gadać godzinami. Z dziewczynami z pracy tylko o ciuchach, wyprzedażach etc - w większości babskie tematy, a mnie to nie interesuje. T. jest inny - bardzo go lubię i nawet tak myślę, że moglibyśmy być razem, ale - on ma dziewczynę. Od dwóch lat. Chociaż w naszych rozmowach ciągle gdzieś przemyca "bo ona tego czy tamtego nie lubi, nie lubi sportu, każe mi to czy tamto, chyba ja zostawie". No ale co z tego - gadanie to jedno, a to co robi to drugie. A ja zgodnie z moim wczesniejszym założeniem nie chcę nic robić, żeby go zdobyć... Nie wiem co robić, to takie głupie, dużo lepiej by było, gdyby się ludzie nie zakochiwali i tak dalej... :) Poradźcie mi coś, ale proszę bez nieprzyjemnych komentarzy ;) Pozdrawiam

Gość ktos wyzej szybko przeczytal
:D

Gość ellaellael
dodam tez iz cichaczem kiedys podgladalam go w kiblu i widzialam jego penisa w spoczynku,nie ukrywam ze chetnie bym zmierzyla jego długosc ale boje sie ze sie na mnie obrazi

Gość stopro
odbijaj. Moze to wlasnie ten jedyny...

Gość ellaellael
Generalnie mam już dobry plan. W naszym socialu kiedy nikogo nie będzie przy robieniu kawy ładnie się wypnę . Czy to pomoże ?

Gość stopro
mam lepszy plan. Obciagnij mu

Gość stopro
lubisz może facetów bi ?

Gość Odbije go i juz
Ja jestem zakochana w zajetym,i bede starac sie go odbijac ,koniec kropka,jestes jeszcze na kafe??

Gość ellaellael
O, fajnie, że ktoś się podszył i za mnie odpowiadał. Tak, to było żałosne podszywaczu/podszywaczko. Miłego wieczoru :)

Gość wertyuiopfghj
nie ty jedna :)