Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się ciebie prawniku

LEVVIATAN, Ty jesteś prawnikiem ?????????????????????

Polecane posty

bo cię pocieszały słowa nic nie kosztują. Na necie różne głupoty piszą kobiety. Skoro tak na Ciebie leciały spróbuj się z jaką umówić ?

kapselko -> jak znajdę pracę to zamierzam tak czynić lub poszukać jakiejś poza kafe ;)

żeby znaleść dziewczynę musisz mieć dobrą pracę zarabiać z min 5 tysięcy złotych mieć samochód i mieszkanie masz to?

kapselko -> nie wiem jak ty ale ja nie szukam pustej, słodkiej idiotki, materialistki która leci na samochód i dom a nie na mnie

levviatan to nie są duże wymagania. Gdzieś mieszkać musisz mieć samochód to też nie luksus wręcz wymóg.

jeżeli myślisz o zakładaniu rodziny to mieszkanie podstawa nawet na kredyt. Samochód nie musi być nowy może być używka.

kapselko -> wiem tylko w wieku 22 lat ciężko jest odłożyć ze 60 tys. ma małe mieszkanie nie mówiąc o czymś większym. poza tym mało kto w takim wieku zarabia 5 tys. na rękę statystyka nie kłamie

kapselko -> najpierw to ja muszę mieć dobrą partnerkę aby myśleć o zakładaniu rodziny ;) a po 2 nie założę z nią rodziny od razu po tym jak się poznamy ;)

zacznij zbierać kasę np na auto potem kombinuj jakieś mieszkanie a zobaczysz same będą się koło Ciebie kręcić. A nie masz babci /dziadka po którym dostaniesz mieszkanie w spadku?

kapselko -> jasne zanim się czegoś doczekam to minie parę lat ;p coś była mowa o dużej działce dla mnie ale nie wiadomo ilu wierzycieli na niej siedzi ;p

to szukaj domu poza miastem wtedy taniej. Kredyt na 30lat. Możesz założyć jakiś biznes

Gość Levvi powiedz coś durniu
znajdzie prace "21:20 Levviatan najprawdopodobniej do pół roku" hahahaha, za pól roku przewidujesz ożywienie gospodarcze?? czy co?? skąd wiesz, że do pół roku?? skoro przez ostatnie 2 lata nic nie znalazłeś, nieudaczniku??:D

Gość Levvi powiedz coś durniu
no odpyskuj coś:D